Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jel se pojavila moderna u dz-ovoma?

Najavili tek za oktobar, znaci nece pre novembra

• Author

u oktobru bice u novembru, u novembru bice u decembru

Jel moderna najbolje cjepivo?

u oktobru bice u novembru, u novembru bice u decembru
Taman za nas SvemirZeka ekipu

... Shiit has hit the fan

• Popular Post

Ljudi, nagovorio sam hard core avaksa da se cijepi! Sve crno na belo, podnela zahtev. Ona će da dobije imunitet na koronu, a meni malo porastao imunitet na avakse, svi na dobitku.

4 hours ago, ducca said:

Uradih sinoć antitela na Spajk protein, po prvi put otkad sam vakcinisan (u aprilu primljena 2. doza Fajzera) i rezultat je više nego solidan, za sad booster ostavljam za kasnije (800 je rezz ako se slabije vidi na attachmentu, 50 referentna vrednost).

257 ovde, par dana pred istek 6. meseci od druge doze. Uzecu trecu jer tako kaze lekar, ali generalno sam zadovoljan. Rekose 6+ meseci trajanje i to su isporucili.

• Author
5 minutes ago, Mil@n said:

Ljudi, nagovorio sam hard core avaksa da se cijepi! Sve crno na belo, podnela zahtev. Ona će da dobije imunitet na koronu, a meni malo porastao imunitet na avakse, svi na dobitku.

kako? daj napisi taktiku

obećaojoj se

:naughty:

17 minutes ago, Mil@n said:

svalerasu jedan! :D:naughty:

19 minutes ago, Tsai said:

kako? daj napisi taktiku

Uh, razne taktike sam primenjivao, uglavnom pametan odabir forwardovanog sadržaja, procenat avaksa po bolnicama sa težim oblicima i tome slične tričarije. Jel ti malo 5.500.000.000 datih doza (mora ovako, sa ovim nulama, ne sme "milijardi") da skontaš da je sve ok, i tako tome slično..

Uostalom, strpite se, napisaću knjigu pa... 

Na pitanje kako je brzo razvijena vakcina a kako je to pre bilo polako, samo potegnete priču o razvoju tehnologije i da pogledaju oko sebe. Odmah zaćute.

Uh, razne taktike sam primenjivao, uglavnom pametan odabir forwardovanog sadržaja, procenat avaksa po bolnicama sa težim oblicima i tome slične tričarije. Jel ti malo 5.500.000.000 datih doza (mora ovako, sa ovim nulama, ne sme "milijardi") da skontaš da je sve ok, i tako tome slično..

Uostalom, strpite se, napisaću knjigu pa... 
Brate, dok ti ne pokaže potvrdu o vakcinisanju, ne važi se! I to revakcina!

Lukavi su avaxi!

... Shiit has hit the fan

8 minutes ago, Milošica said:

Na pitanje kako je brzo razvijena vakcina a kako je to pre bilo polako, samo potegnete priču o razvoju tehnologije i da pogledaju oko sebe. Odmah zaćute.

Pa ja samo kažem, prvi koji razvije vakcinu zaradiće trilion milijardi dolara, samo su uposlili 100x više istraživača i voila, evo je. A to im se uklapa i u korporacijski narativ, da bi oni samo da zarade pare i kontrolišu sve. Ne uklapa se spasenje u ono da bi da smanje populaciju, ali zavisi kojoj tezi avaks divergira. :D

8 hours ago, ronin said:

Jel moderna najbolje cjepivo?

Efikasnost protiv hospitalizacije od 92% četiri meseca nakon vakcinacije za razliku od Fajzerove od 77%. Reklo bi se da jeste, i to ubedljivo.

On 18.9.2021. at 0:16, vememah said: