Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

If you have recently had surgery, been hospitalized, or had a procedure that required anesthesia, or if you have any of these events coming up, talk to your doctor about getting a COVID-19 vaccine. Your doctor will help you decide when to be vaccinated to make sure the benefits of vaccination outweigh potential risks.

nasla sam, ako nekom jos zatreba

sa CDC

obozavam ovakve odgovore :&

19 minutes ago, InvisibleLight said:

obozavam ovakve odgovore

A dobili su ljudi - ko zna kada u proslom veku - solidan 'legal advice' - nema tu greshke...

kad je u hr onaj natječaj za izbor novih riječi imam dva kandidata za inactivated - odpobuđen i razdjelatnjen

Tzv, karakterne osobine :D

8 hours ago, Sandradjer said:

I mene je ovo zanimalo, primila u martu, imam vise meseci po 31 dan. Cim napunim 181 idem 

@de SistiJavi jesi li primio molim te 

Nisam primio jer sam isao sad posle skole i rekli mi da su zavrsili za danas. Ali idem sutra ujutru, 180 dana treba da prodje

2 hours ago, de Sisti said:

Nisam primio jer sam isao sad posle skole i rekli mi da su zavrsili za danas. Ali idem sutra ujutru, 180 dana treba da prodje

Taman da budes oran u ponedeljak da radis :)

Bust fajzerovana

Sad kad mi se u krvi izmesaju anestezija,rajfajzen i ksalolcici ima da spavamo bar ko sumaher

Englezi, koji su profitirali od svoje strategije povećanja intervala između prve i druge doze, sada idu na mešanje vakcina kod treće doze.

The UK is preparing to become the first big country to administer “mix and match” coronavirus vaccines for its booster programme, according to senior government figures.

Many Britons are expected to have a third, booster dose that is different to their first two jabs, on the basis that it would provide better protection against Covid-19, said the government insiders. Ministers want to press ahead with an autumn booster campaign after separate studies from Oxford university and the team behind the Zoe Covid app found that the protection against symptomatic infection provided by the BioNTech/Pfizer and the Oxford/AstraZeneca vaccines waned four to six months after second doses. (...) Previous research has suggested benefits in mixing and matching vaccines. An Oxford university study, published in June, showed people who received a first jab of AstraZeneca followed by a second of Pfizer experienced a nine-fold increase in antibody levels compared with those who had two doses of AstraZeneca. (...) One senior Department of Health insider said: “We’ll be giving Pfizer to those who had AstraZeneca the first time, and AstraZeneca to those who had Pfizer. It’s the best combination to get as much protection as possible.” Another senior Whitehall official confirmed that mixing doses was “how we’re going to do the autumn booster programme”.

https://www.ft.com/content/a03b8c21-7412-460f-9196-8c41ac80c6eb

Edited by vememah

edit malo pre bust fajzera u dz zemun, ima ljudi poprilično

Da li neko zna da li se mora zakazivati termin preko euprave ili mogu samo da banem bez zakazivanja u svoj dom zdravlja (simina) ili na sajam, da bih se vakcinisao? 

Može samo da se bane, nema potrebe za zakazivanjem

• Popular Post

Nisam uspeo ni iz drugog puta. Kaze dodjite za 2 sata. Ja poceo da se derem kakv je to nacin, kako ce sa takvom organizacijom da nateraju skeptike da se vakcinisu, kad mene koji hocu ovako vozaju, kaze meni neki deda: "Nemojte da se nervirate, vi ste mlad covek" :D

@de Sisti izgleda pocelo malo da se penje iz dupeta u glavu, kazu da ih ima vise i za prvu dozu. samo nemoj da odustajes, zavrsi to danas.

Edited by Aleksija

Izgleda da jeste probilo[emoji769], jutros pričam sa onom ženinom rodbinom i sad smo u fazi "ja oću fajzera, muž hoće samo sputnjik, jel ima rusa, ja hoću isto kad i on da se vakcinišem"...
Što je neviđeni napredak u razmišljanju[emoji769].
Mada sam ja i dalje besan, u fazonu "pa p.... vam materina šta ste čekali do sada"

... Shiit has hit the fan