Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 hours ago, Mil@n said:

Kada sam prvi put dobio zeleni sertifikat izvalim da je na moje ime i prezime ali drugi čovek u pitanju. Pošaljem mail eupravi i ovi se zahvale i proslede/pošalju mu ponovo.

Tu sam ja smetnuo sa uma da ja uopšte sertifikat nisam ni dobio. Pišem im ja pre neki dan, i pošalju mi odmah. Posle reko da proverim - obe potvrde o prijemu  vakcine su na ime tog drugog čoveka. Pitao sam ove da li treba da se brinem što to nemam, oni kažu da ne treba sa obzirom da imam sertifikat i da je to to.

Mišljenja?

Na sertifikatu si ti? Svi tvoji podaci, datumi?

13 minutes ago, desboj said:

Aktivno izbegavam ovaj deo foruma nekoliko meseci jer živci, praštajte mene ignoramusa ali moram da pitam:

Treća doza, kombinovati ili ponoviti istu(fajzer u konkretnom slučaju)?

Ja cu istu 

Cula sam da u Batutu uzimaju krv pre trece doze, i 7 dana nakon trece doze i mere antitela. Besplatno ko hoce da ucestvuje 

6 minutes ago, Sandradjer said:

Cula sam da u Batutu uzimaju krv pre trece doze, i 7 dana nakon trece doze i mere antitela. Besplatno ko hoce da ucestvuje 

Batut nije na spisku mesta gde se prima treća doza. 

Znači tu ipak ima odstupanja ?

Koja je svrha samo nedelju dana nakon trece doze? Valjda treba razvuci bar na mesec dana.

boost doza odmah razvija antitela

7 minutes ago, dùda said:

Batut nije na spisku mesta gde se prima treća doza. 

Znači tu ipak ima odstupanja ?

Rekla mi je koleginica juce, pitacu je kako je zavrsila u Batutu. Raspitacu se danas detaljnije 

2 hours ago, Sandradjer said:

Na sertifikatu si ti? Svi tvoji podaci, datumi?

Da, da.

Da, da.
Ali drugi ti? :Mr.Hayd:

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

33 minutes ago, Mil@n said:

Da, da.

Meni se cini da je to ok. Potvrda o vakcinaciji ti ne treba, sve je u sertifikatu 

3 hours ago, desboj said:

Aktivno izbegavam ovaj deo foruma nekoliko meseci jer živci, praštajte mene ignoramusa ali moram da pitam:

Treća doza, kombinovati ili ponoviti istu(fajzer u konkretnom slučaju)?

Meni se čini da svi u trećoj dozi teže Fajzeru, šta god da je bila prva.

2 hours ago, Sandradjer said:

Rekla mi je koleginica juce, pitacu je kako je zavrsila u Batutu. Raspitacu se danas detaljnije 

Otisla jer je bila guzva u DZ, slucajno. Sve mi je potvrdila. Dobice rezultate, i pre i posle trece doze tek kad izvadi krv 7 dana nakon trece doze 

Baš me zanima da li će biti razlike u pravima i privilegijama između onih koji su primilii 2 i onih koji su primili i 3.dozu...

Just now, Filozof manijak said:

Baš me zanima da li će biti razlike u pravima i privilegijama između onih koji su primilii 2 i onih koji su primili i 3.dozu...

Šest meseci posle sinofarma, pet meseci posle korone, danas fajzerovan. Gotovo za deset minuta, mada posle mene veća grupa penzionera (valjda stala kiša).
Na meniju još i kinez i rus, volonterke kinezima preporučuju fajzer koliko sam primetio, skoro svi treća doza, samo jedan za prvu.
Sinofarm svojevremeno nisam ni osetio, koronu bogami jesam a za fajzer će vidimo danas, bar je sestra imala laku ruku...

Background Picker
Customize Layout