Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

čitam samo prethodnu stranu

:fantom:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Tanki ste mi sa tim opravdanjima, tanki vrlo -.-

Bili neki moji u DZ Vracar,  rekli mi dosli na vakcinu,  ovi im se obradovali i dali formular (kao ostale 2 doze Fajzera,  a bilo ih je dvoje pa da potrose posto je kasno bilo). Kad su culi treca doza (prve dve kinez) rekli ne moze :D

39 minutes ago, Sandradjer said:

Bili neki moji u DZ Vracar,  rekli mi dosli na vakcinu,  ovi im se obradovali i dali formular (kao ostale 2 doze Fajzera,  a bilo ih je dvoje pa da potrose posto je kasno bilo). Kad su culi treca doza (prve dve kinez) rekli ne moze :D

verovatno im od juna nije niko usao za prvu dozu :D

sad videh na fb, bracni par, veceras primili fajzera nakon kineza, nista sms - ne pise odakle su, ali nije beograd.

taman sam se poradovala da treća sreća može da se završi na brzinu u komšiluku. inače, već vrtim u glavi kako da se učinkovito prepirem ako budu insistirali na sinofarmu. za to proveravanje antitela mi se ne daju pare - pre bih da tu sumu potrošim na neki fini suplement. revaks bio u prvoj polovini februara i vrvtno ništa novo i dobro ne bih saznala. a ono čekiranje pri prijavi o tome koliko si rizičan je bilo prilično diskriminatorno prema određenim bolestima/hroničnim stanjima. sistem me ne prepoznaje, tako da mi do trećeg željenog fajzera ostaje samo da se oko maske svađam u maksiju.

Upravo mi stigao nalaz na antitela iz aqualaba, 5 meseci posle sinofarma 3,54. Drugu dozu primio 13. marta.

Da podsetim, 2 nedelje posle druge doze imao sam rezultat 60,04. Al je opalo...

Edited by de Sisti

kolega, razocarali ste me. pa vi ste ovde bili uzor svim kinezima :sleep:

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

čitam samo prethodnu stranu

:fantom:

Pamtim samo prošle strane.

Ljudi odradili, objavili, sve - ono - crno na belo  (i plavo na zeleno i obrnuto)... 

6 hours ago, de Sisti said:

Upravo mi stigao nalaz na antitela iz aqualaba, 5 meseci posle sinofarma 3,54. Drugu dozu primio 13. marta.

Sa kojom granicom testa? Ima različitih testova

u aqualabu je 1, koliko ja znam.

U februaru sam primila drugu dozu Kineza, radila sam u Aqualabu test na antitela prošle nedelje - 5.9 na graničnu vrednost 1. Naravno da imam neka hronična oboljenja i sl.🙄. Sledeće nedelje idem u DZ da vidim da li spadam u kategoriji za buster dozu.

ako je proslo 180 dana, svako moze da se prijavi za trecu - tako sam ja razumela.

9 hours ago, de Sisti said:

Znaci da su antitela isla i vise od 60,04, i sad palo 3,54.

Septembar 13. treca doza. 

Nemoj da das neki kontrolni do kraja septembra samo frontalna nastava :D

10 hours ago, Sandradjer said:

u nekim domovima zdravlja neće da daju treću dozu bez poruke od e uprave, a u nekim hoće.. 

ispeglaće sve verujem uskoro, dok se izorganizuju..

Background Picker
Customize Layout