Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@Milosh

Ti imaš više antitela od svih njih

Edited by arkonada

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Što su se ovi ućutali za rusku i onih 250000 ? Ima li igde info kad to dolazi ?

1 minute ago, arkonada said:

@Milosh

Ti imaš više antitela od svih njih

Zato me i zanima... :D

Mogao bi i neki Fajzeras[emoji769] to isto da uradi, pa da poredimo [emoji3]  I neki Rus[emoji769] ako ima takvih, znamo da ima [emoji3]
Ja ću raditi treće nedelje posle druge doze koja je 5. februara, ako ne i mesec dana ili više

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

14 minutes ago, renne said:

Stigao kod edit dopis malo pre u firmu, ko želi da se vakciniše, neka se prijavi, sve je u saradnji sa psk.
Internacionalna firma, veze nema sa državom

U moju firmu je juče prepodne stigao mejl od PKS, ali kad se ode na link to je link e-uprave... Videću da li će firma praviti neki poseban spisak, mi smo se skoro svi prijavili regularnim putem prvog dana sabajle. Isto strana firma, nikakve veze ni sa državom ni sa vlašću, jedino smo član PKS.

Edited by angelada

Da odgovorim sam sebi

Tim Sputnjik V i tim Evropske medicinske agencije (EMA) održali su 19. januara naučni forum. Ruski fond za direktna ulaganja podneo je zahtev za registraciju Sputnjik V vakcine u EU i očekuje se da će bii na razmatranju u februaru. Na osnovu ovih pregleda EMA će doneti odluku o odobrenju Sputnjik V za EU - navedeno je na Tviter profilu Sputnik V, što je potvrda da će EU posle odobrenja koristiti i rusku vakcinu. Jedina vakcina koja za sada nije u priči za evropsko tržište je kineska!

za kinesku bi se mogao uraditi bilo koji igg test, ne mora da se gadja neki poseban protein, je li tako?

Nema šanse da EU zabrani putovanja na osnovu vakcina do sredine 2022.

Možda ni tad, test ili dva će biti dovoljni.

46 minutes ago, de Sisti said:

Jel ima neki dobrovoljac od vas vakcinisanih Kineza da uradi test na antitela za 2 nedelje? Zbog nas skeptika :)

Ja cu verovatno da odradim 2 nedelje posle druge doze cisto iz radoznalosti.

17 minutes ago, maheem said:

Nema šanse da EU zabrani putovanja na osnovu vakcina do sredine 2022.

Možda ni tad, test ili dva će biti dovoljni.

ma ta prica nema smisla generalno. kad bude bolja epidemioloska situacija, svi cemo moci da putujemo, to je jedino bitno.

45 minutes ago, Milosh76 said:

Da odgovorim sam sebi

Tim Sputnjik V i tim Evropske medicinske agencije (EMA) održali su 19. januara naučni forum. Ruski fond za direktna ulaganja podneo je zahtev za registraciju Sputnjik V vakcine u EU i očekuje se da će bii na razmatranju u februaru. Na osnovu ovih pregleda EMA će doneti odluku o odobrenju Sputnjik V za EU - navedeno je na Tviter profilu Sputnik V, što je potvrda da će EU posle odobrenja koristiti i rusku vakcinu. Jedina vakcina koja za sada nije u priči za evropsko tržište je kineska!

.

Polako)...dogovorili su se sta da im dostave, ..dostavice kroz nekih 7-10 dana, i tek tada u februaru pocinje proces postepene ekspertize...Danas je i Madjarska napravila korak blize sputniku...

https://www.forbes.ru/newsroom/obshchestvo/418997-rossiya-podala-zayavku-na-registraciyu-sputnik-v-v-evrosoyuze

.

Edited by barba

Poznanica zdravstveni radnik bi da putuje a ne bi da se vakciniše. U dogovoru sa koleginicom koja treba da je vakciniše dobila je potvrdu a nije se vakcinisala.

Doakao Srbin!

On 19.1.2021. at 2:07, Dankan Ajdaho said:

Niko Srbina zajebati neće.

A oni su sisali vesla. To će da se završi tako što nam neće priznavati te potvrde, pa ćemo svi da se češemo.

Background Picker
Customize Layout