Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

I meni stigao poziv za sutra, Kinez 99% 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

17 minutes ago, Kelt said:

ja ću primiti bilo koju, koja je na EMA listi , kineska, ruska i engleska još uvek nisu i postoji razlog za to, a nije čisto politički. Mi smo opet krenuli djonom, Srbija tera kontru i daje sve što dodje pod ruku

sve je to lepo, ali kako da se vakciniše sav taj narod izvan elite koja dobija fajzer i modernu

sa mrvicama ? pa teško. tako da ne bih rekla da srbija tera kontru, nismo u eu, dobili bi dakle mrvice

mislim, to kod nas možda ne bi ni bio problem, jer je narod jako emancipovantm  :ph34r:

@slepa živana

ironija

zaboleme koliko cu da kostam drzavu kojoj filujem gujscu pola veka

31 minutes ago, Kelt said:

ja ću primiti bilo koju, koja je na EMA listi , kineska, ruska i engleska još uvek nisu i postoji razlog za to, a nije čisto politički. Mi smo opet krenuli djonom, Srbija tera kontru i daje sve što dodje pod ruku

Ruske vlasti su podnele zahtev za registraciju vakcine Sputnjik V u Evropskoj uniji, saopštio je danas fond koji je učestvovao u razvoju vakcine protiv korona virusa.

56 minutes ago, barba said:

.

Da li neko zna procenjeno vreme zastite kod kineske vakcine?

.

10-15 dana max...

Ali žena kaže kad nas je prijavila nije kliknula kinesku. Misli da nije. :rolf: Možda nije, možda jeste. Nas dvoje svakako nećemo dugo, ne zna se ko je veći bilmez. 

Nešto se razmisljam.. dzabe sve liste i potvrde ovog sveta ako je davanje tih pojedinih  vakcina noćna mora... cuvas ih na -70, moras da ih das kad odmrzneš u roku od 2h itd... kako ćeš da distribuiraš tako nešto po zabačenim i malim sredinama. BG, NS, Niš i može.. ali evo npr Bosilegrad koji je Bogu iza nogu.. meni nezamislivo da se to dopremi tamo i čuva kako valja.. otud je Kinez za ovu našu sirotinju i infrastrukturu logičan izbor..

2 hours ago, fren said:

Moze, sad sam i ja cula to, ali 65+. Zvali su prvo starije s Vracara jer su im tamo najsredjeniji kartoni i malo ima ljudi tog starosnog doba. 

Zvali su i mladje sa Vracara, moj drugar se bocnuo Kinezom pre dva sata. Kaze da je poprilicna guzva.

1 minute ago, zikaPantelej said:

Nešto se razmisljam.. dzabe sve liste i potvrde ovog sveta ako je davanje tih pojedinih  vakcina noćna mora... cuvas ih na -70, moras da ih das kad odmrzneš u roku od 2h itd... kako ćeš da distribuiraš tako nešto po zabačenim i malim sredinama. BG, NS, Niš i može.. ali evo npr Bosilegrad koji je Bogu iza nogu.. meni nezamislivo da se to dopremi tamo i čuva kako valja.. otud je Kinez za ovu našu sirotinju i infrastrukturu logičan izbor..

Moderna je u tom smislu puno bolja od Pf. imaju know-how kako da je stabilizuju

1 hour ago, fren said:

Ja sam cula da kinesku daju na Sajmu. Ostaje pitanje da li cemo moci s njom da putujemo.

Ja sam je iz tog razloga odstiklirao na prijavi. Ove ostale verujem da ce sve dobiti dozvolu dok dodjem na red za vakcinu, za kinesku nisam siguran.

1 hour ago, Jozef K. said:

Pokazaće studija.

.

Kineska je inaktivirovana vakcina, valjda)...U Rusiji treca vakcina koja dolazi za mesec,  bi trebalo da bude tog tipa, i za njom ide "rep" da bi trebalo da bude najbezbednija, ali sa zastitom oko sest meseci...

.

1 minute ago, harper said:

Ja sam je iz tog razloga odstiklirao na prijavi. Ove ostale verujem da ce sve dobiti dozvolu dok dodjem na red za vakcinu, za kinesku nisam siguran.

.

Vidim da se to pitanje poteze u mnogim zemljama...na taj nacin kako ti to opisujes mislim da nikom nije u interesu, ..pogotovo u u slucaju da to bude jedini nacin da putujes..

.

2 minutes ago, barba said:

.

Vidim da se to pitanje poteze u mnogim zemljama...na taj nacin kako ti to opisujes mislim da nikom nije u interesu, ..pogotovo u u slucaju da to bude jedini nacin da putujes..

.

Ja se najiskrenije nadam da ce sve dobiti dozvolu ali u ovom trenutku imam luksuz da se ne izlazem riziku da cu morati ponovo da vakcinisem ili da jurim i placam PCR testove svaki put kad treba da otputujem negde. Da nema te zajebancije s putovanjima i covid-pasosima prijavio bih se za bilo koju vakcinu.

Treba pojačati avio konekciju sa Kinom,izgleda da ćemo jedino tamo moći da putujemo...

Just now, harper said:

Ja se najiskrenije nadam da ce sve dobiti dozvolu ali u ovom trenutku imam luksuz da se ne izlazem riziku da cu morati ponovo da vakcinisem ili da jurim i placam PCR testove svaki put kad treba da otputujem negde. Da nema te zajebancije s putovanjima i covid-pasosima prijavio bih se za bilo koju vakcinu.

mislim da hoće, ali ebalo i muljanje sa papirima. K'o kad se kupuje stan pa je "predato na uknjiženje", ti ga kupi, ali...

Background Picker
Customize Layout