Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Kog oktobra?

Garantovano druga polovina, mora da si neka Škorpijica.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Vidiš kako ništa ne znaš. Ton mog posta je jasan, da sam bačena u dilemu sad, a zna se da se u dilemama najbolje snalazi ko - VAGE DABOME. 

6 minutes ago, Valkyrie said:

Baš mi je ovo trebalo :vesala2:

Idem da proklinjem horoskop, kud se rodih u oktobru

Ljudi, jel' vi za svaki lek koji pijete uzmete uputstvo, čitate ga 68 puta, prođete svku nuspojavu naapred i unazad, pa onda 6 meseci guglate o svakoj pojedinčanoj sve dok se ne izbezumite skroz, pa se onda udarate u grudi junačke i vičete joooooooooooooooooooooooooooj kukuuuuuuuuuuuuu meneeeeeeeeeeeeee pre no što popijete lek?

3 minutes ago, Valkyrie said:

Vidiš kako ništa ne znaš. Ton mog posta je jasan, da sam bačena u dilemu sad, a zna se da se u dilemama najbolje snalazi ko - VAGE DABOME. 

Uh dobro je da sam promašio, da ne tonem u bezumlje i praznoverje više.

Spoiler

Nisam razmišljao jbg, malo se pilo :D

Edited by Milošica

San Marino zvanično započinje vakcinaciju turista, izvakcinisali su sve svoje koji su hteli i sad imaju višak doza, a Rusi pride kažu da će im dopremati još: 15 evrića 2 doze Sputnjika V, ali oba puta mora se uplatiti hotel.

Edited by vememah

imam 3 dana da stignem na vreme.

Zbog cega je kod nas usporilo vakcinisanje? Nedostatak vakcina ili mala zainteresovanost? 

i jedno i drugo, kad stigne kontingent vakcina, pojačaju kampanju, za 7-10 dana to potroše, ali ostave dovoljno

da se u velikim centrima (bgd, ni, ns) može kontinuirano vakcinisati. u unutrašnjosti je vakcinisanje bez poziva

moguće jednom u 7 ili 10 dana, posebno u manjim gradovima. neće se mnogo popraviti dok ne stigne nova pošiljka

sinofarma

Primio Sputnika revakcinu i čekam ceo dan, ali od povišene T ništa, čak je i niža neg što treba, imam samo bol u ruci, posle prve ga nije bilo. 

Australija do sada:

1.8m ljudi primilo AZ

18 slucajeva ugrusaka

1 umrla zena od 48g

Uglavnom su blazi slucajevi.

U isto vrijeme:

10tak slucajeva korone dnevno u karantinu

Samo 1 umrli od korone u ovoj godini.

Dolazi zima i britanski soj ce garantovano probiti karantin i uci u narod. Nejvjerovatnije opet u Melb zbog hladnoce i velicine grada.

Drugar je danas morao da stavi 1 šav malo ispod palca, a sutra prima Fajzera.

Da li da sačeka ili može sutra, šta mislite?

ako se nije narokao antibioticima onda može

9 hours ago, Shan Jan said:

Zbog cega je kod nas usporilo vakcinisanje? Nedostatak vakcina ili mala zainteresovanost? 

nije se usporilo:

- 2. 2. je bilo 7,3% čipovanih prvom dozom

- 1. 3. je bilo 13,9%

- 1. 4. je bilo 21,3%

- 1. 5. je bilo 29,8%

- znači po 7% mesečno, u prošlom mesecu čak i više 8,5%, do 10 maja je čipovano još 2%

7 minutes ago, renne said:

ako se nije narokao antibioticima onda može

Da. To doktor pita. 

Evo sedim 10 min. posle 2. doze, pa ubijam malo vreme :D

Background Picker
Customize Layout