Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, gospa buba said:

mi se protivimo svemu i osetljivi smo na sve, kao upadljivo suv i debeo chovek.

Meni gore kad cujem i ovde kod mene i iz Srbije - ''ne znam'' ili ''videcu'' na pitanje o vakcininaciji. Stala cela planeta a ti bi da vidis..

I ovaj porani Brisel, nema vakcina nigde, ali zato gde treba neka administracija, papir, pasos, tu su ko zapete puske. Ne postoji taj kompjuter, koji ce ubiti birokratu.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Da li zna iko sta je fora sa malim brojem pristiglih Pfizer vakcina proslog ponedeljka (28 hiljada) i danas (16 hiljada)? Zar nije trebalo da dobijamo nekih stabilnih 40-50 hiljada nedeljno ceo februar, a onda od aprila 80 hiljada nedeljno?

Stigla poruka za revakcinu.

Isto štampam ovu saglasnost i idem ponovo kod doktora?

4 minutes ago, mraki said:

Isto.

Mada meni to na revakcinisanju nisu ni pogledali, kaže ne treba ti to više...

Već je sve uneto u sistem prvi put, drugi put samo odštampali potvrdu.

6 minutes ago, mraki said:

tako je

Sada i njemci suspenduju vakcinaciju sa AZ.

Vakcinacija protiv malih boginja opala za 25-30%, Udruzenje pedijatara Srbije upozorava na epidemiju!

Ovonedeljni kontigent Fajzera iznosi 16.000 vakcina. Sve manje i manje stiže čini mi se.

38 minutes ago, borris_ said:

Sada i njemci suspenduju vakcinaciju sa AZ.

sada i francuzi :(

• Author
24 minutes ago, Jumanji said:

Vakcinacija protiv malih boginja opala za 25-30%, Udruzenje pedijatara Srbije upozorava na epidemiju!

jbt ja nisam prelezao boginje ko klinac. sta da radim?

29 minutes ago, Jumanji said:

Upozoravali još pre nekoliko nedelja. Bio i neki lekar iz Crne Gore na N1, i oni imaju problem. Godinu dana je već sve suspendovano zbog korone, pa dosta dece nije primilo vakcinu na vreme.

• Popular Post

Pozvali me konačno!!!!!!!!!!!!!! Sajam, 17.03. Fajzer. Falim te više i bože i e-upravo, prijavila sam se bukvalno prvog dana... jedino što sam jedno 4x menjala opštinu, poslednje što sam stavila je Stari Grad. Hvala Vučiću, crko dabogda!

• Popular Post

Evo pozvalo i mene :cool:

17.03.  NS Sajam

HYPE!

Danas ne radi bel expo. Keva imala poziv za juče al nije mogla da ode, i ode danas ono zaključano. Posle je otišla na sajam i tamo je pelcovali.

Background Picker
Customize Layout