Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

15 hours ago, Nikodije said:

Sad menjam kanale i slučajno naletim na pinku vest da je neka žena negde umrla nakon primanja zeke i da je u toj zemlji zaustavljeno vakcinisanje zekom do daljnjeg. Nisam čuo gde. I sad se pitamo zašto ljudi kod nas odbijaju zeku, a vlast preko svojih kanala vodi kampanju protiv istog.

Kod nas u Slo.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

5 minutes ago, Cash said:

Kod nas u Slo.

Da je 1912 onda bi bilo kod vas :D

Austrian authorities have suspended inoculations with a batch of AstraZeneca’s COVID-19 vaccine as a precaution while investigating the death of one person and the illness of another after the shots, a health agency said on Sunday.

Moj susret sa Fajzerom.

Subota boc oko 13h, oko 18h krece lagni bol u ramenu.

Subota noc, drhtavica ujutro 39.3. Popijen I paracetamol I Panadol, bez poboljsanja. Posle dosta lezanja I spavanja, oko 14 sam nesto jeo, temp 38.5, sat-dva kasnije opet drhtavica temp 39.5. I tada krece da pada.
Uvece oko 22h je bila 38.3.

U ponedeljak oko 4 ujutro 38.5, ujutro oko pola 8 37.5.

Oko podne normalna temperatura. Sve vreme glavobolja I malaksalost.

Revans mec za 3 nedelje kaze SMS od euprave

Ona je Kineza, druga doza je očigledno prošla skromno i bez teksta u novinama :(
imala je kao knjizevni nastup, keva mi rekla, kao kenja rudanka da predstavlja knjigu, doshla na revakcinu [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Moj susret sa Fajzerom.

Subota boc oko 13h, oko 18h krece lagni bol u ramenu.

Subota noc, drhtavica ujutro 39.3. Popijen I paracetamol I Panadol, bez poboljsanja. Posle dosta lezanja I spavanja, oko 14 sam nesto jeo, temp 38.5, sat-dva kasnije opet drhtavica temp 39.5. I tada krece da pada.
Uvece oko 22h je bila 38.3.

U ponedeljak oko 4 ujutro 38.5, ujutro oko pola 8 37.5.

Oko podne normalna temperatura. Sve vreme glavobolja I malaksalost.

Revans mec za 3 nedelje kaze SMS od euprave
ti sve morash mimo sveta :isuse:

navikao [emoji38]ol:

sent from bubamoto

znaci, kada god netko od vas vakcinisanih napise "lagani bol u ramenu" nepogresivo citam "lagani bol u grudima"

stavite neki smajli, majku mu

18 minutes ago, Milosh76 said:

Moj susret sa Fajzerom.

Nuspojave 0 bodova, čak me ni rame ne boli, ni na pritisak.

Od e-uprave ni pisma ni razglednice.

Osećam da sam u placebo grupi :D

Pisalo je već da jače nuspojave mogu osetiti ljudi koji su preležali, valjda njihova već postojeća antitela krenu jako i do samog kraja, dok se kod Covirgina tek upoznaje organizam sa strancem. Miloševa antitela se setila bolnice pa ne gledaju de udaraju :cry:

Sta ce tek biti posle druge doze... :cry:

4 minutes ago, Milosh76 said:

Sta ce tek biti posle druge doze... :cry:

Moja koleginica, sem tebe, jedina koju znam da je imala burnu reakciju je i posle druge doze bila 2 dana "bolesna"  i onda samo nestanu svi simtomi i vratila se u normalu.

23 minutes ago, cedo said:

"lagani bol u grudima"

a pesma takva

da može da se

otpeva

:fantom:

Pisalo je već da jače nuspojave mogu osetiti ljudi koji su preležali, valjda njihova već postojeća antitela krenu jako i do samog kraja, dok se kod Covirgina tek upoznaje organizam sa strancem. Miloševa antitela se setila bolnice pa ne gledaju de udaraju :cry:
Znači ovi što su imali reakcije su imali antitela tj. preležali su na nogama...

.... Shiit has hit the fan!

• Author

@pt 2.0

uze mi rec iz usta

Edited by Tsai

17 minutes ago, Valkyrie said:

Znači druga doza ima veće šanse da bude burnija, pošto već razvijemo neka antitela?

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout