Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ako ponovim sad prijavu za ćaleta, da li je bolje odabrati odredjenu vakcinu, recimo Fajzer, nego bilo koju? :unsure:
Ne u smislu kvaliteta same vakcine, već sa ciljem da ga što pre pozovu.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Kinez i fajzer su na lageru od sutra,  za zeku ne znam 

Danas:

U Srbiji je do sada, prema najnovijim podacima vlade, dato 1.651.170 doza vakcine protiv koronavirusa.

Kako se navodi, do sada je drugu dozu vakcine primilo 620.825 ljudi, javlja Tanjug.

http://www.politika.rs/sr/clanak/474392/U-Srbiji-do-sada-dato-1-651-170-doza-vakcine-protiv-korone

Prekjuče:

Do sada je obavljeno ukupno 1.613.682 vakcinacija, drugu dozu primilo je 592.903 građana.

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/267784/Kovid-presek-u-Srbiji-Preminulo-17-pacijenata-virus-potvrdjen-kod-jos-4071-osobe.html

Za dva dana dato 37.488 doza, od toga 27.922 drugih, a svega 9566 prvih.

Dakle, spalo se na cirka 5000 novovakcinisanih dnevno.

Sad ce Vucic da se bocne i krece kampanja 

Definitivno razvlače proces da deluje kao da se vakciniše puno ljudi pa kao, ne stiže se. 

Moju goru polovinu još nisu pozvali kao i neke mlađe rođake i prijatelje. Čekaju, šta ima veze, zna se da od korone u Srbiji mladi ne umiru. 

Vučić juče:

Kako je istakao, posebno je važno da se vakcinišu stariji ljudi, čiji je procenat vakcinacije u nekim delovima Srbije jako mali.

"U Beogradu stariji od 75 godina na Opštini Stari grad 64 odsto je vakcinisano makar jednom vakcinom, ali u opštinama Tutin, Merošina, Babušnica 9,5-12 odsto. U Opštinu Žagubica ili Merošina, tu ću ići da se vakcinišem da pokažem primer", rekao je predsednik.

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/23043/Vučić-Jedan-dan-zaključavanja-zemlje-košta-nas-190-miliona-dolara.htm

Vakcinacija je kampanja,  videcemo. 

Mada zaista ima jos uvek ljudi koji nisu dobili poziv a uredno prijavljeni 

Pa danas kad je edit bila u DZ Zvezdara rekoše da novovakcinisanih nema već jedno pet dana, da sada rade samo revakcinu. Nema interesovanja

Jedva nagovorih baksuza da ponovimo prijavu. Strateški izabrani Fajzer i Sinofarm, javim kad ga pozovu. :lolol:

Sutra mu stize poziv 

• Popular Post
6 hours ago, morgana said:

i ja

mrze nas samo zato sto smo crnci

IMG_20210307_181746.jpg

1 hour ago, renne said:

Pa danas kad je edit bila u DZ Zvezdara rekoše da novovakcinisanih nema već jedno pet dana, da sada rade samo revakcinu. Nema interesovanja

Interesantno, ja sam prijavu popunio na Zvezdaru i poslali su me na Sajam prosle srede.

Sad menjam kanale i slučajno naletim na pinku vest da je neka žena negde umrla nakon primanja zeke i da je u toj zemlji zaustavljeno vakcinisanje zekom do daljnjeg. Nisam čuo gde. I sad se pitamo zašto ljudi kod nas odbijaju zeku, a vlast preko svojih kanala vodi kampanju protiv istog.

Background Picker
Customize Layout