Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

52 minutes ago, Nikodije said:

razbio me zeka juce, bilo mi gore nego najgori dan kad sam imao koronu u novembru, bas cudno. danas ko nov.

Isto I ovde sve. OK ja sam prelezao nesto ranije (jul) ali i inace statistike kazu valjda da i kod AZ i Fajzera prelezali imaju 3x vece sanse za reakcijom bilo koje vrste. Ocekuj(mo) da ce nas I druga doza za 3m lepo provozati

3 hours ago, Alfa said:

Ima li nekoga na forumu ko nije imao nikakve reakcije na vakcinu? Citam da su mnogi dobili temp, malaksalost, a kod mene nista, apsolutno nista sem bola u ramenu. Ja sve umisljam da se ovo nije primilo kod mene :blink: i da cu imati 0 antitela. Vise ne znam ni sta da mislim, nikad nisam imala nikakve reakcije ni na koju vakcinu (onih kojih se secam), nekoliko god. unazad sam se vakcinisala protiv gripa i isto nista. 

3 hours ago, Filozof manijak said:

Evo ja  pelcovan AZ vakcinom, nikakvu reakciju razvio nisam. Samo mala bol u ramenu nekih 2 dana.

Meni nista sem temperature koju kad sam izmerio bila 36,1C Astra dobivena

Citao neke strane tekstove, kazu bolje je da imas reakciju ali ako je nemas ne znaci da organizam ne reaguje - sem u nekim slucajevima.

E koji smo mi slucajevi pojedinacno to ce test na antitela da kaze jbg

33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ko su nam preostali, ivy, moca vukotić...?

daj da se upregnemo da i njih pelcuju

i ja

mrze nas samo zato sto smo crnci

Edit odradila drugu dozu u DZ Zvezdara, nigde nikoga, sve prošlo za deset minuta

dada, stiglo je i to vreme za niđe nikog :dry:

ne znam samo šta čekaju još za ove ostale prijavljene, što ih ne zovu

verovatno sada razvlače, da se stvori privid da vakcinacija teče normalno

E javlja mi kolega da mu je cale primio SvemirZeku i da su mu rekli "druga doza za mesec dana".Prvi put cujem neko tako brzo AZ drugu dozu?

Taj lekar koji mu je rekao da je druga doza AZ za 4 nedelje očito nije apdejtovan.

Ovim Zekama na sajmu juče zakazivali za 12 nedelja, krajem maja...

meni 22. maja...

2 hours ago, gospa buba said:

e nisam znala. onda si pobedila sistem.

sent from bubamoto

:(

doduse i eksluzivnih sam prohteva,hocu samo fajzera.. pa mozda i zato..ali ipak nije u redu

doduse i eksluzivnih sam prohteva,hocu samo fajzera.. pa mozda i zato..ali ipak nije u redu
pa nije. ali nema nishta pametno da ti kazem. zvace valjda uskoro, nije josh mnogo sveta ostalo nezvanog.

sent from bubamoto

motivaciona za ivy, mocu, morganu i omunjenog:

be9fe549995f6c4e2a694d729406dab4.jpg

2 hours ago, ivy said:

U ponedeljak stize fajzer,  nova tura.  Bice to sledece nedelje sigurno 

5 hours ago, Nikodije said:

razbio me zeka juce, bilo mi gore nego najgori dan kad sam imao koronu u novembru, bas cudno. danas ko nov.

Mene je isto izlomila AZ dan posle vakcinacije, otprilike kao upala od vežbanja posle meseci neaktivnosti, uz blago povišenu temperaturu i glavobolju. Danas ok, samo me još boli rame.

Za one koje još nisu zvali, moj drugar koji nije više hteo da čeka  (87 godište) je čuo od prijateljice da daju vakcine u Titelu, da zvrje prazni, i u sredu prebacio prijavu na Titel. Dobio je poziv sledećeg dana za petak. Isto je dobio AZ.

Background Picker
Customize Layout