Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

da, dobijen na licu mesta 3 minuta posle vakcinacije

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

da, dobijen na licu mesta 3 minuta posle vakcinacije
i/ili ti dodje na mejl. ili niti ti daju niti ti dodje na mejl. sve ima.

sent from bubamoto

Meni došao sms, valjda je to dovoljno.

Ali kako da ne daju? Jedino ako vakcinisana osoba sama napusti i ne ode do punkta za obradu podataka

I meni bilo čudno pa sam pitao baš. Kažu ništa sad, dobićeš potvrdu posle druge doze.

Edited by mraki

Ali kako da ne daju? Jedino ako vakcinisana osoba sama napusti i ne ode do punkta za obradu podataka
ili im ne radi shtampach ili je stamedo ili kazu doci ce vam na mejl.

ali ja koliko videh sve se shampa pa se ide na boc. bar ja tako.

mada ladno moze chovek da ode sa tudjjm papirom, imam utisak...

sent from bubamoto

Precani, 

G Vam je tih Spanskih boraca 63? Jel to Belexpo? 

Sistematizacija očigledno ne postoji, zavisi od mesta do mesta.

Jedna osoba uzela onaj moj papir i ukucala nešto u računar, druga za to vreme pripremila bocu i ubola me bez da ikakav papir pogleda.

Tako sam i zaključio da je samo Fajzer bio.

44 minutes ago, gospa buba said:

ne. na tom papiru ni mnogi kinezi nemaju popunjen datum! bar oni koje sam ja videla.

udrugim vestima, reakcija na astrozeku korektna, temp malo jache od 38, ali neprijatna po prirodi stvari, bol u ruci samo na dodir. spavala 12 sati. glad neizmenjena. kvragu dry.png

sent from bubamoto

gospođa je bocnuta astra zenicom™ i javlja da evo treći dan nema reakciju pa da pati. dobila je potvrdu da je vakcinisana. sada vidim pišete da se ne zna datum druge, da nije zapisan. meni piše fajzer, drugi deo 13/3, gospođi je sam rečeno, uz papir da se javi za tri meseca.

4 minutes ago, foto said:

Precani, 

G Vam je tih Spanskih boraca 63? Jel to Belexpo? 

jeste

izgleda da forsiraju asto zeku, dok je ne utrose, nema biras?

gospođa je bocnuta astra zenicom[emoji769] i javlja da evo treći dan nema reakciju pa da pati. dobila je potvrdu da je vakcinisana. sada vidim pišete da se ne zna datum druge, da nije zapisan. meni piše fajzer, drugi deo 13/3, gospođi je sam rečeno, uz papir da se javi za tri meseca.
gospodja pati shto nema reakciju??? [emoji38]ol:

ja sam bash zelela da nemam rekaciju, ovako mi je bilo gore nego onomad o kilavom kovidu dry.png

mada realno nije spektakl ni ovo.

edip. u belekspu samo zeka i to ti kazu vec oni dechaci na vratima.

sent from bubamoto

13 minutes ago, mraki said:

I meni bilo čudno pa sam pitao baš. Kažu ništa sad, dobićeš potvrdu posle druge doze.

kod nas bas niko nije dobijao potvrdu posle prve doze, ni stampanu, ni elektronsku. posle druge doze smo svi dobili stampanu. doduse, ne znam da li vazi za sve ili samo za kineza.

Hvala KUMSe. 

Da ne lutam po K&K teritoriji. 

3 minutes ago, Haralampije said:

izgleda da forsiraju asto zeku, dok je ne utrose, nema biras?

Stiglo 150k, verovatno samo nje ima sad, možda Fajzera negde. Njega valjda stiže oko 40k nedeljno.

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout