Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

27 minutes ago, Joe D said:

a opet manje ima onih koji ce da se vakcinisu od onih koji ce da glasaju za vucica. 

mrtvi ne mogu da se vakcinisu..

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 minute ago, Spooky said:

Ne moze, i nadam se da nece ni moci. Ako ima viska vakcina neka prodaju / poklanjaju dravama koje nemaju dovoljno vakcina... Pa tek kad svi budu imali koliko hoce, neka bude na privatnom trzistu da kupis u apotekama pa da se sprcas svake sedmice ako hoces...

Mala antitela nisu dokaz izlapelog imuniteta. Dugorocni imunitet se oslanja na jos mnogo mehanizama.

https://www.nature.com/articles/s41577-020-00436-4

teorijski si sve si u pravu.

ali... nekome bi mozda booster doza napravila razliku. mozda je imunokompromitovan, pa bi npr treci kinez bio resenje (imalo je i takvih ideja).

ako neko ko vec ima antitela nema ogranicenje za vakcinisanje, iako mu ocigledno u tom trenutku nije neophodno pojacavanje, da li neko ko nema antitela, a mogao bi da ih ima uz jos jednu dozu, recimo, treba da bude iskljucen?

ovo se i ja pitam, nisam sigurna da jos uvek imam stav.

Evo nama novog Dana mladosti [emoji3]
a nek smo se samo one bede reshili :hihi:

sent from bubamoto

I koloko vi Kinezi planirate da cekate posle druge doze, pre no malo lezernije zakoracite u svet? :)

Ja zakoračijo...Efektno se zapijo u nedelju u kafani za vreme i posle gledanja Noloa...

treba čekati 14 dana

2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Salje Si jos 500k vakcina na vucicev rodjendan 😂

Mogao je da mu baci koju dozu i u indeks, za položenu anatomiju.

faktor plus najnovija istraživanja

V-hk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

ufLk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

9Lwk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1b

Slabo im verujem, moram priznati.

1 hour ago, renne said:

treba čekati 14 dana

Zar nije tri nedelje?

14 minutes ago, Kundera said:

Zar nije tri nedelje?

Što se mene tiče 28 dana kako braća Arapi predlažu.

1 hour ago, renne said:

treba čekati 14 dana

17 minutes ago, Kundera said:

Zar nije tri nedelje?

1 minute ago, Anonymous said:

Što se mene tiče 28 dana kako braća Arapi predlažu.

Prvi put... drugi put.... treci put.... prodato anonimnom gospodinu za 4 nedelje.:D

5 hours ago, harper said:

Napisao sam jos pre dvadesetak dana da cemo se vrlo brzo suociti sa pravim problemom, ukupnim brojem ljudi koji zele da se vakcinisu, pa ispadoh Vucicev bot.

:lolol:

Niti si nazvan Vučićevim botom, niti si zbog toga nazvan botom.

Al drago mi je da si prestao da pevušiš priču o odličnoj/vrlo dobroj/dobroj organizaciji vakcinacije. 

2 hours ago, Aleksija said:

teorijski si sve si u pravu.

ali... nekome bi mozda booster doza napravila razliku. mozda je imunokompromitovan, pa bi npr treci kinez bio resenje (imalo je i takvih ideja).

ako neko ko vec ima antitela nema ogranicenje za vakcinisanje, iako mu ocigledno u tom trenutku nije neophodno pojacavanje, da li neko ko nema antitela, a mogao bi da ih ima uz jos jednu dozu, recimo, treba da bude iskljucen?

ovo se i ja pitam, nisam sigurna da jos uvek imam stav.

Данас на БГ хроници од 8:06

- Антитела су врх леденог брега и не треба очајавати ако су вредности мале. Битан је и целуларни ћелијски имунитет, а он се не мери.

2 hours ago, Kundera said:

I koloko vi Kinezi planirate da cekate posle druge doze, pre no malo lezernije zakoracite u svet? :)

ja u ponedeljak proglašavam kraj. 10. dan od druge doze. 

Background Picker
Customize Layout