Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa ti nisi Makedonac.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Nekih 14-15 sati posle Astre ruka ok, međutim osećam se kao da sam bio u nekom provodu sinoć (nisam!), pospan/usporen i zima mi je. Valjda radi onda :tongue:

Kinezi vakcinisali 3% stanovnistva za 2 mjeseca. I to vakcinom kojom mozes da se bocnes u svakoj apoteci. Sa druge strane daju zajmove svjetskoj sirotinji da kupi te iste vakcine.

Pametni su

PAMETNI!!

Njima 8k, a meni ni prva doza... :cry:

To ti je kao ono "ponuda je važeća samo za nove pretplatnike". Zovi ih, buni se i reci im da ti je Moderna ponudila bolje uslove.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Dajem im fore do 1.3. a onda se ponovo prijavljujem :D 

16 hours ago, desboj said:

IMG_20210223_171557.thumb.jpg.844cc225109acfdc0dbb176111846a67.jpg

Ne pitajte zašto.

Zvaničan odgovor iz Batuta je da Kinez može duže i jeftinije da stoji nego AstroZeka, pa će njega prvog da daju.

Eu-U-v0XMAE7Lbi?format=jpg&name=large  

12 hours ago, gospa buba said:

pri chemu o tome caskaju osobe koje su ohoho iskochile iz bazena za razmnozavanje :lolol:

ja znam razne koji bi prvi stali u red za vakcinaciju da to dobiju napismeno. :sleep:

57 minutes ago, Moracikus said:

Kinezi vakcinisali 3% stanovnistva za 2 mjeseca. I to vakcinom kojom mozes da se bocnes u svakoj apoteci. Sa druge strane daju zajmove svjetskoj sirotinji da kupi te iste vakcine.

Pametni su

PAMETNI!!

Pa čekaj, kako vakcinisali 3% kad ne vakcinišu? Zamisli, Italija vakcinisala samo 5% stanovništva. Izgleda da i oni prodaju vakcine sirotinji.

46 minutes ago, Milosh76 said:

28.02. Ponedeljkom su isporuke Fajzera bile 

51 minutes ago, Milosh76 said:

Više se u naordu neće govoriti Navalio ko mutav na brašno, nego Navalio ko Milosh76 na vakcinaciju... :fantom:

• Popular Post

Pozvalo me u ime Astrozeke, lično i personalno na telefonu:)

Najzad

Koja opstina ako nije tajna? 

Novi Sad

znači još mučeni @Frank Pembleton ostao nepozvan

Background Picker
Customize Layout