Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja čekam revakcinaciju ispred Sajma (Sputnik). Red je baš veliki. Koliko razumem u paraleli čekaju i za prvu dozu. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 minute ago, Svarog said:

Ja čekam revakcinaciju ispred Sajma (Sputnik). Red je baš veliki. Koliko razumem u paraleli čekaju i za prvu dozu. 

spojili su u istu halu i prve i druge kineze...

sposobnost SNS tupana da se razjebe bilo kakav vid organizacije je apsolutno neogranicen 

ako ti je neka uteha kad se probijes do ulaza sve tece relativno glatko i brzo

spojili su u istu halu i prve i druge kineze...
sposobnost SNS tupana da se razjebe bilo kakav vid organizacije je apsolutno neogranicen 

ako ti je neka uteha kad se probijes do ulaza sve tece relativno glatko i brzo
izgleda da unutra nekako volshebno nestaje sns a pochinje neshto drugo, shto se kroz maglu secamo da smo vec negde nekad vidjali

sent from bubamoto

izgleda da unutra nekako volshebno nestaje sns a pochinje neshto drugo, shto se kroz maglu secamo da smo vec negde nekad vidjali

sent from bubamoto

Pa zato što je unutra ili 0 ili 1.
Pa je teško zajebati.
Vi mašinski inženjeri bar znate to...

.... Shiit has hit the fan!

pa jeste :hihi:

Baš tako. Ovo je ekspresno završeno. Da nije onog šatora ispred gde ne možeš da izbegneš da ne budeš tik uz par ljudi, a pri tome nema cirkulacije vazduha kao ispred, bilo bi besprekorno iskustvo bez obzira na broj ljudi koji čeka. 

Edited by Svarog

17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Vi mašinski inženjeri bar znate to...

:wub:

nedostaje mi binarni život. Ne mogu ja sve ovo između.

evo ga vesara sa uputstvom

dc96a485d37a911e4ea4952713f59e9f_7624493

kao neko ko nije odmakao dalje od novembra prve godine masinstva, morao bih da srusim sneska nesudjenim kolegama  - unutra su 4 opcije na raspolaganju a osoblje na racunarima i nije bas najbolje upoznato sa siframa ( umalo ne primih 1.kineza onako nehajno :sad:)

Opcije su:
ili se bodeš ili ne.

[emoji12]

.... Shiit has hit the fan!

@jorma shparga

Krenuli i astra zeneku? Je l ima zainteresovanih? Ja bih je primila da je bila onomad, ali ja sam od početka daj šta daš, samo bodi.

ima kako nema, mi neprobirljivi nikad nepozvani :hihi:

6 minutes ago, angelada said:

@jorma shparga

Krenuli i astra zeneku? Je l ima zainteresovanih? Ja bih je primila da je bila onomad, ali ja sam od početka daj šta daš, samo bodi.

danas nije bilo u ponudi...doduse takav je haos da moguce i da na nekom salteru i time bodu

moj ujak prošle nedelje u Požarevcu primio Pfizer.

on jeste hronični bolesnik, pa se možda i vodi kao prioritetna grupa. al opet iznenađenje. bio sam ubeđen da samo "članovi" će dobiti to i Astra Zeneku.

2 hours ago, Filozof manijak said:

prijavio se prvog dana, označio sve vakcine, nisam menjao prijavu, i čekam....

...i čekam, dok gledam kako se Kurta i Murta bez ikakvog kriterijuma vakcinišu, mlađi od mene, stariji od mene, zdraviji od mene, još se hvale kako su preko reda uleteli i kako su ispali snalažljivi.

Jbg, kako da ne popizdi čovek bez obzira na aršine?

Meni i ženi stigao poziv za sutra.

Ajde idi umesto mene :)

Sad ne znam kako da promenim datum, tj. da ih obavestim da neću moći doći.

Background Picker
Customize Layout