Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

15 minutes ago, Kelt said:

a super je euprava, ja dobih neki fotokopirani papirić i rekli mi da čuvam to kao oči u glavi inače neću moći da se revakcinišem :isuse: a na sms me obavestilo da sam se vakcinisao i da treba još jedna doza.. još da su i napisali gde

Potpuno isti slučaj.

6 minutes ago, Далибор said:

salju i sms i mail pre revakcinacije na uzorku moje familije i okruzenja

Da, ali mojim roditeljima npr. nije stigao ovaj SMS kao Keltu i meni, 2-3 dana pred drugu dozu su dobili obaveštenje preko SMS-a i maila o zakazanom terminu, kao što je bilo i najavljivano. I nisu dobili nikakav papirić koji su morali da nose na revakcinaciju. 

U ovom SMS-u te samo obaveštavaju da si vakcinisan (hvala na tome, ne bih znao inače :isuse:) i da treba da primiš drugu dozu za 21 dan. Ne znam zašto sad to petljaju tako, valjda će se setiti da nas pred dugu dozu obaveste kad i gde tačno. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

ima li neki razlog zasto su odredili da se ceka 3 nedelje izmedju dve doze? ne moze ranije?

to je generalno preporuka prozivodjaca i cak u proseku krace nego u drugim zemljama ako sam dobro video

Zna li neko kome se covek moze obratiti ako mora da odlozi revakcinaciju na par ili nekoliko dana i da li je to uopste moguce? Keva ima termin prekosutra a upravo je izasla iz loseg perioda i jako je slaba, voleo bih da je postedim napora za koje ionako tesko da ce biti sposobna da izgura.

7 minutes ago, harper said:

Zna li neko kome se covek moze obratiti ako mora da odlozi revakcinaciju na par ili nekoliko dana i da li je to uopste moguce? Keva ima termin prekosutra a upravo je izasla iz loseg perioda i jako je slaba, voleo bih da je postedim napora za koje ionako tesko da ce biti sposobna da izgura.

Verujem da bi u saradnji sa njenim lekarom to mogao rešiti a i ne verujem da bi joj pravili problema da dođe kad bude bolje , teško da nema neka vakcina viška za takve slučajeve.

Napred mama:)

da, meni su napisali na potvrdi datum (bez vremena) revakcinacije i rekli da dođem na isto mesto.

ova posada er srbije, ako neće da plati test (stipse), jel' može da boravi/prespava u letilici. bez izlaska iz nje?

41 minutes ago, djordje geprat said:

ova posada er srbije, ako neće da plati test (stipse), jel' može da boravi/prespava u letilici. bez izlaska iz nje?

Ne verujem.

Keva se danas vakcinisala. Ona je drugog dana vakcinacije bila na sajmu i vratili su je zbog alergije na penicilin i ribu. Sad je otišla samoinicijativno u belexpo, bez poziva, kaže niko ništa ne pita, stala u red i uzela papir. Kod doktorice kad je pitala za alergije rekla je imala sam neke reakcije ali ništa značajno :unsure:. Primila kineza.

On 19.2.2021. at 22:26, Anonymous said:

^^

Meni danas doktorka rekla da su češći simpromi posle revakcinacije nego posle prve doze.

Znaci u drugoj dozi je cip :thumbup:

Da li neko ima ideju šta raditi u sledećoj situaciji:
prijavila sam se za vakcinaciju u januaru, ništa nije stizalo od obaveštenja osim onog o uspešnom prijavljivanju (proveravala sam i spam), i jutros stiže sms "Poštovani izvršili ste vakcinaciju... ponoviti za 21 dan". Ne znam da li to znači da je neko mašio JMBG, ili broj telefona za obaveštenje, t.j. da li se sad u sistemu vodim kao delimično-vakcinisana. :D Što je najbolje, ne znam uopšte ni gde se vrši vakcinacija za moju opštinu (Zemun)...

od koga sms? ja nisam to dobio.

4 minutes ago, kiwi said:

prijavila sam se za vakcinaciju u januaru, ništa nije stizalo od obaveštenja osim onog o uspešnom prijavljivanju (proveravala sam i spam), i jutros stiže sms "Poštovani izvršili ste vakcinaciju... ponoviti za 21 dan". Ne znam da li to znači da je neko mašio JMBG, ili broj telefona za obaveštenje, t.j. da li se sad u sistemu vodim kao delimično-vakcinisana. :D Što je najbolje, ne znam uopšte ni gde se vrši vakcinacija za moju opštinu (Zemun)...

Ja bih obavezno zvao call centar da razjasnim situaciju i proverim o čemu se radi, da stvarno ne ispadne da je došlo do greške u sistemu i da te vode kao vakcinisanu. 

1 minute ago, Joe D said:

Od eUprave. Izgleda da je to nešto novo. Ja nisam čuo za takav slučaj dok juče nisam dobio takav SMS. 

prijavila sam se za vakcinaciju u januaru, ništa nije stizalo od obaveštenja osim onog o uspešnom prijavljivanju (proveravala sam i spam), i jutros stiže sms "Poštovani izvršili ste vakcinaciju... ponoviti za 21 dan". Ne znam da li to znači da je neko mašio JMBG, ili broj telefona za obaveštenje, t.j. da li se sad u sistemu vodim kao delimično-vakcinisana. [emoji3] Što je najbolje, ne znam uopšte ni gde se vrši vakcinacija za moju opštinu (Zemun)...
Imaš 5G telefon?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

3 minutes ago, Joe D said:

Od eUprave - isti je pošiljalac kao i za onaj prvi sms "Uspešno ste iskazali interesovanje..." kada sam se prijavila.

Ja sam na tviteru videla da je neko dobio SMS "upravo ste obavili..." inače nikog ko znam nije dobio.

Ja bih pisala i mejl batutu, da imate i pisano ako se budete ganjali posle sa njima.

U ostalim vestima - ova osobica ima sinusitis i to vulgaris posle druge doze, ali to mi se i inače dešava u ovo doba godine.

Edited by angelada

Background Picker
Customize Layout