Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@renne eo prijavila ponovo, sve vakcine, nikake bolesti. aj sad ti, pa da vidimo! :D

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Evo

Šta ste stavili za mesto primanja?

Just now, Anonymous said:

Rame.:D

Ruku :Jova:

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

:laugh:

Mislio sam na opštinu, meni je upalilo sa Savskim Vencom.

Iskoristite priliku da izbacite neku posto se ponovo prijavljujete.  Izgleda kao da nas koji smo prijavili sve vakcine tretiraju lose,  kao s njima se sve moze :D.  Npr cim puste novi kontigent koji stize sutra,  najpre pozovu one koji su birali,  a ostale ako pretekne.  To naravno samo nagadjam 

Edited by Sandradjer

novi beograd

samo ponovila prijavu, nisam nishta menjala, ja sam poshtena zena i verujem da sistem funkcionishe najbolje usviet i po planu, a mene da su zaboravili zbog moje revolucionarne djelatnosti, takodje kao deo plana :hihi:

Edited by gospa buba

34 minutes ago, villiem said:
Mislim da se ponistis ako se prijavis dva puta, to je bar moj slucaj, mora biti nepar prijava

Aj da ti verujem... Prijavicu se I treci put :D I promenio sam opstinu, sad je Savski venac...gadjam Sajam :D   I samo Fajzer, naravno :D

Prva dva puta bio NBG

Edited by Milosh76

Izbegavajte Palilulu 100%. Najgora opstina.  Ako se neko vakcinisao tamo ovih dana neka potvrdi da je vecina starijih tipa 80+ 

Edited by Sandradjer

11 minutes ago, Milosh76 said:

Aj da ti verujem... Prijavicu se I treci put :D I promenio sam opstinu, sad je Savski venac...gadjam Sajam :D   I samo Fajzer, naravno :D

Prva dva puta bio NBG

Stize Fajzer u ponedeljak po najavama.  Sjajan izbor si napravio :D

Ako me se sete na taj svecani dan, sete se... ako ne... bice drugi put :D

Pricaju mi ljudi da je super osecaj kad stigne poziv 

Vec sam se unervozio :D

mozemo da otvorimo i neku kladzu koga ce prvo od otpisanih pozvati :)

Background Picker
Customize Layout