Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@Tale

Ne znam

Edited by MocaVukotic

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

5 minutes ago, harper said:

Ali, treba te tuci bejzbol palicom. Uzmi, covece, zastiti se dok traje ova frtutma, za sest-sedam meseci ionako ces moci da biras (i da platis) kod privatnika koju god hoces.

Ne znam... Verovatno sam se zajebo, no stekao sam utisak da ce biti sad fajzera za sve koji hoce, tako nesto su ovi rekli zeni danas. To je sve od viska informacija (i to neproverenih) i mogucnosti izbora, ne znam sto mi se taj fajzer zakacio kao no-no, evo ne znam da objasnim zasto. 

1 hour ago, MocaVukotic said:

Sad sam bio sa zenom u dz na padini, tamo iza crkve, da dobije prvu dozu kineza. Pitala je i za mene, prijavljen ali bez poziva, rekli su ne moze kinez, sad idu prioriteti prosveta, vojska, policija, ali rekose moze ako hoce fajzer. Nisam hteo, ne znam ni ja zasto, imam neki trip u vezi fajzera. Pa eto, cukaricani, a i vi ostali, tamo izgleda daju fajzera bez poziva. Probajte. 

And good luck! 

Ja sam tamo danas išao po pozivu, bilo je Fajzera, ali nestalo dok sam ja došao na red. :dry: Mada iskreno, trenutno mi se baš i ne bakće sa mogućim Fajzerovim nuspojavama s obzirom da imam druga zdravstvena stanja koje me dovoljno okupiraju, tako da mi je bilo svejedno.

I eto, dobih Kineza, organizacija tako-tako, nije da se ne čeka, ali ipak se sve završilo u nekom relativno razumnom roku. Od nuspojava zasad apsolutno ništa, ni ruka me ne boli. 

Meni se malo danas kočila ruka dok sam vozio nazad, a sad mi je baš hladno, otprilike kao pred groznicu. Otkazao sam neke aktivnosti sutra za svaki slučaj da malo iskuliram.

Prosvetare vakcinisu kao na traci,  probirace tipa samo sputnik i one koji nisu birali vakcinu 

A drug je svog oca 69 godina odjavio i prijavio opet,  ista opstina i stigao poziv za par sati.  O cemu se radi,  ko zna 

Ima li neko slucajno informacije o komercijalnom vakcinisanju u Srbiji koje su navodno neki drzavljani CG radili u Srbiji po ceni od 70 evra ?

O tome su pisale Vijesti. Interesuje me iz razloga jer mi je otac rizicna grupa, srcani bolesnik, a zivi u BiH gde je pitanje kada ce vakcina stici, pa bi gledao

da kupim ovde ukoliko je ikako moguce i posaljem mu.

Iz augusta i to se mnogo štošta podešavalo ali navodno AZ može da podešava prodajnu cenu u leto 2021 ako SAMA proceni da je pandemija izgubila na snazi. tako nešto, mutno uglavnom... i zato su ovi ugovori top secret jer stavljaju obe strane na stub srama.

Kad se izređaju svi prioritetni i prijavljeni red je na ostale

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Samo da prijavim da sam dobio Kineza u domu zdravlja u Knez Danilovoj. Neka korist i od supruge. Ona je dobila poziv, ja nisam, ali sam odstampao i popunio upitnik i nije bilo problema. Za dvadesetak minuta je sve bilo gotovo.

34 minutes ago, Sandradjer said:

A drug je svog oca 69 godina odjavio i prijavio opet,  

kako se odjavljuje? samo je prijavis opet?

sad cu da se prijavim opet, bash da vidim.

29 minutes ago, Далибор said:

kako se odjavljuje? samo je prijavis opet?

Pogledaj u mejlu,  imas link 

Mogao bih i ja
1 minute ago, renne said:
3 minutes ago, gospa buba said:

Mogao bih i ja

zanas stize zenca :rolf:

Ovom prijatelju verujem,  ali meni to uopste nema smisla.  Srecno vam bilo :)

Edited by Sandradjer

Mislim da se ponistis ako se prijavis dva puta, to je bar moj slucaj, mora biti nepar prijava

Background Picker
Customize Layout