Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Rano mi za burger, ali dolazim na revakcinu i častim ko bude hteo ;)

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 hour ago, arheolog1981 said:

Iz Bosne bilo ljudi tako da dolazi dok ima :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Раде ли и недељом? 😂

Zar se medicinsko osoblje iz Republike Srpske ne vakciniše u Sremskoj Mitrovici? 
Ili misliš na neke random prekoDrince? 
Žena koja je pored mene sedela na sertifikaciji je iz Republike Srpske, znam da su prethodnih dana bili medicinari... moguće da ih još ima. Nemam definitivan odgovor :)

Poslao mi drugar koji je bio na revakcinaciji danas na Sajmu:

"Danas je haos na sajmu, cekao sam sat i 15 min! Ja stigao i pola sata pre, stanem u drugu kolonu za halu 3 gde su medijski radnici i firme, kraca od prve, i samo sto sam dosao na red posle pola sata cekanja, prebace celu nasu kolonu u halu 11 na kraj poduzeg reda! Poludeli smo svi. Onda grupa u kojoj sam bio jurne napred, ja za njima, ne znam da li neko rekao ili nije i formira se opet neki bocni red. Guzva, gurkanje, nervoza, stiskanje, a redari neorganizovani. Unutra kad se udje ide bas brzo, svi su uzurbani. Izgleda da su danas zakazali vise ljudi nego sto mogu da postignu."

.... Shiit has hit the fan!

Nisu razdvojili vakcinaciju od revakcinacije i juče je bila prilična gužva, srećom je ipak bio radni dan.

23 minutes ago, arheolog1981 said:

Žena koja je pored mene sedela na sertifikaciji je iz Republike Srpske, znam da su prethodnih dana bili medicinari... moguće da ih još ima. Nemam definitivan odgovor :)

pa rekli su tri dana, prekjuce,jucei danas

cula da su dobili dosta vakcina, taj svedski sto™ za medicinare iz rep.srp. a doslo ih dosta manje tako da je prelilo i za ostale da mogu da biraju od sve 3 vakcine. masovno su se pelcovali juce i prekjuce svi iz javnih preduzeca ali i padobranci koji su culi, niko nije vracan

sad je valjda fajzer presusio, drugarica mi na kraju od ruske i kineske izabrala jutros kineza..

Vučić sutra dočekuje AstraZeneca vakcine...

.... Shiit has hit the fan!

koliko komada?

Pa ne znam ko će za nju da se opredeli nakon svega i uz sve ove druge opcije... 

Pa oni koji su prijavili sve 

Misliš njima će davati njih bez pitanja? 

Naravno,  zvace ih na neki punkt i reci samo ta ima 

9 minutes ago, Далибор said:

koliko komada?

Kazu 150000

• Author

Ja znam troje ljudi koji cekaju samo AZ, jer Oxford.. Od početka pandemije im se urezalo da mora da valja jer je Oxford u jednacini i tvrdoglavo samo to spominju

Background Picker
Customize Layout