Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja sam jelte u utorak primio Kineza, da prostite, koji je koncenzus oko alkoholnih pića, tj da li smem par čašica viskija večeras? 

Odmah da postavim disclaimer da svako mišljenje ne smatram kao medicinski savet i da odluku donosim u svesnom stanju, treznom i pod punom sopstvenom odgovornošću :laugh:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

ne znam. dedi smo rekli da ne sme :hihi:

2 minutes ago, gospa buba said:

ne znam. dedi smo rekli da ne sme :hihi:

Ja kapiram da je takođe prevelik stres za dedu ako čovek naglo i stane sa istim :D

1 minute ago, Avatar said:

Ja kapiram da je takođe prevelik stres za dedu ako čovek naglo i stane sa istim :D

nek jede beli luk umesto, pa gde pre stigne, picence ili razvod :hihi:

on pije jednu ujutro, to mu je od predaka ostanulo. i ja cu tako...

Edited by gospa buba

Just now, Avatar said:

ja sam odlučila da je za mene manji stres da se ne odreknem svojih 0,5 pred ručak :D

a danas, zbog dodatnog stresa, palo 3 x 0,5 . klekovača :fantom:

4 minutes ago, dùda said:

ja sam odlučila da je za mene manji stres da se ne odreknem svojih 0,5 pred ručak :D

a danas, zbog dodatnog stresa, palo 3 x 0,5 . klekovača :fantom:

Znači pokleklo se, što bi rekli :)

a duvanje jel sme?

evo ideje 

2 minutes ago, slepa živana said:

a duvanje jel sme?

sme :)

16 minutes ago, Avatar said:

Ja sam jelte u utorak primio Kineza, da prostite, koji je koncenzus oko alkoholnih pića, tj da li smem par čašica viskija večeras? 

Odmah da postavim disclaimer da svako mišljenje ne smatram kao medicinski savet i da odluku donosim u svesnom stanju, treznom i pod punom sopstvenom odgovornošću :laugh:

Koliko sam ja razumeo, a debelo sam se raspitivao iz cisto sebicnih razloga:laugh:, treba izbegavati opijanje par dana jer valjda utice na efikasnost vakcine i to je sve. Nece ti naskoditi zdravlju vise nego sto prekomerna konzumacija alkohola inace steti. Posto kupio za toliko i prodajem.

3 minutes ago, harper said:

Koliko sam ja razumeo, a debelo sam se raspitivao iz cisto sebicnih razloga:laugh:, treba izbegavati opijanje par dana jer valjda utice na efikasnost vakcine i to je sve. Nece ti naskoditi zdravlju vise nego sto prekomerna konzumacija alkohola inace steti. Posto kupio za toliko i prodajem.

koliko par dana? :hihi:

1 minute ago, gospa buba said:

koliko par dana? :hihi:

Dva.:D

1 minute ago, harper said:

Dva.:D

ok. u nedelju onda da pustim choveka na miru :lolol:

3 minutes ago, gospa buba said:

ok. u nedelju onda da pustim choveka na miru :lolol:

Zavisi od toga koliko ume da potegne. Imas u rukama oruzje, glupo je da ga ne iskoristis.:laugh:

Ja sam malopre vakcinisana u DZ Palilula, kinezom. Rekli mi hladne obloge ako bude neka neprijatnost na mestu uboda i nikako alkohol tri dana. Il četiri... Nisam više sigurna, al bilo je više od dva 😄

Background Picker
Customize Layout