Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post
1 minute ago, harper said:

:laugh:

O, da. Posle se samom/j sebi smejes neko vreme.

Ja sam jednom na sahrani umesto saučešće rekla čestitam. Ali i inače se potpuno neuračunljivo vladam na sahranama tako da i idem samo kad moram baš. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

ej ljudi, oladite svi malo sa tim vrstama vakcina, nije zdravo, svega mi 

gde bi nam sad svima bio kraj da smo se toliko uživljavali kad smo birali partnere :D

a ovo vakcina, i još se ne zna hoćel' trajat' pola godine, godinu, ma hajte molim vas 

i da, od juče mislim na kauboja i na sve to kako se odigralo :sad:

totalni bedak, strašno, a na pragu vakcinacije 

zato malo treba spustiti loptu, što nas se više vakciniše, tim bolje, za sve

a čime, pa čime god, jbm li ga :huh:

• Author
  • Popular Post

Primio drugu dozu Fajzera. Sad cu da narucim big mek obrok, tripl čiz i da bindzujem Bolji zivot ceo dan

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u drugom kvartalu u Srbiju umesto pola miliona stići 1,2 miliona Fajzer vakcina.

Ujedno, Lončar je najavio da će u trećem kvartalu umesto 400.000, stići 1,19 miliona Fajzer vakcina.

----------------

Bice boca... za sve osim za mene :cry:

Biće i za preprodaju :dry:

Keva otišla do hale u Mitrovici, za manje od 5 minuta sve rešeno. Ćaletu ne bude teško, sedne na biciklicu ode i on, otkazao na poslu organizovanu varijantu. Bira se koja da se dobije, izabrali Kineza oboje.

gde bi nam sad svima bio kraj da smo se toliko uživljavali kad smo birali partnere [emoji3]
nemoj tako, ja sam se uzivljavala :s_p:

sent from bubamoto

Ja se još uživljavam :D

12 minutes ago, Milosh76 said:

A po čemu si ti tako poseban :D

4 minutes ago, dùda said:

A po čemu si ti tako poseban :D

Zauzet Vucicu telefon, kad ga dobijem, pitacu ga :D 

I 100e sam dobio medju poslednjima...

Edited by Milosh76

16 minutes ago, Milosh76 said:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je danas da će u drugom kvartalu u Srbiju umesto pola miliona stići 1,2 miliona Fajzer vakcina.

Ujedno, Lončar je najavio da će u trećem kvartalu umesto 400.000, stići 1,19 miliona Fajzer vakcina.

Taman ako EU stavi lokot za sinofarmovce, primim i fajzera u drugo rame, šta mi teško. Gde ima, tu se i preliva.

PS. mada sam ja ubeđena da će globalno u drugoj polovini godine biti "švedski sto", što bi rekao poznanik iz "farmakomafije" - "2021 nam je udarna, sad ili nikad"

• Author

Jel ima info za Batut danas neko? 

32 minutes ago, Milosh76 said:

----------------

Bilo bi lepo ali  zlatomud je to , ne bi mu bas verovao na rec

Upravo stigao poziv za sutra u 8:20. Roditeljima nista nije stiglo za sada.

Koja li ce biti, posto sam stavio bilo sta... Inace prethodnih dana je nekoliko ljudi iz moje skole primilo fajzer i sputnjik.

Edit 2. Probacu da nagovorim roditelje da krenu sa mnom bez poziva pa sta bude

Edited by de Sisti

57 minutes ago, Tsai said:

Jel ima info za Batut danas neko? 

šta sad oćeš, ti, dvaput pelcovani, Tsai Nemanjiću?! 

Edited by Valkyrie

Background Picker
Customize Layout