Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Normalno..kad je to nas brat Rus zajebao.
samo nek se pale i vakcinishu, super. jutros chitam da nam je ciljana cifra 3 miliona. pa koje su shanse?

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ne može više bez poziva na KBC Zvezdara.

Provalili da su ljudi provalili foru... Neka se spremi Bezanijska kosa ili Banjica... dok ne postanu kovid bolnice opet

zato izgleda ovde kod mene u hali moze na prepad, kaze drug da idem, ja necu

em ocekujem zvace za koji dan, pa da se ne trtim tamo preko reda, em pitam jel ima tamo sanitetsko vozilo, ako mi zatreba jer zortujem od onog anafilaktickog shoka zbog istorije istog, kaze za tebe mora na mestu vakcinacije heliodrom da te helikopter vozi na wma ako nesto zatreba kolko si defektna

sad se mislim ako kad zovu bude svedski sto™ vise ne znam ni koju bih odabrala od silnog proucavanja alergijskoh rizika, efikasnosti i sl..

16 minutes ago, InvisibleLight said:

zato izgleda ovde kod mene u hali moze na prepad, kaze drug da idem, ja necu

em ocekujem zvace za koji dan, pa da se ne trtim tamo preko reda, em pitam jel ima tamo sanitetsko vozilo, ako mi zatreba jer zortujem od onog anafilaktickog shoka zbog istorije istog, kaze za tebe mora na mestu vakcinacije heliodrom da te helikopter vozi na wma ako nesto zatreba kolko si defektna

sad se mislim ako kad zovu bude svedski sto™ vise ne znam ni koju bih odabrala od silnog proucavanja alergijskoh rizika, efikasnosti i sl..

U kojoj hali i koja vakcina?

3 minutes ago, Sammael said:

U kojoj hali i koja vakcina?

nije bgd, sve vakcine su tu

Ni pisma, ni razglednice...

.... Shiit has hit the fan!

E sad zainat necu da prijavim Rusku, nego cekam Fajzera makar me poslednjeg zvali :D

Imam ortaka koji svakih nekoliko dana menja i to nebitne podatke, kao neće AstraZeneca, jer mu je ortak koji radi u toj eupravi rekao da ne ide na kraj reda, pa ovaj tripuje da time "naglašava svoje prisustvo".
Ja ga pitao:
A što ne cimneš tog ortaka koji radi tamo da te "pogura" na listi?

pelcovan kinezom 

yellow power

💉🇨🇳

Izmenio sad, stavio samo Rajfajzen i prebacio na Vračar (gde samo što još decu nisu počeli da pelcuju). Pa da vidimo.

pelcovan kinezom 
yellow power
[emoji382][emoji630]
Po pozivu ili "na bombaka"?

Izmenio sad, stavio samo Rajfajzen i prebacio na Vračar (gde samo što još decu nisu počeli da pelcuju). Pa da vidimo.
evo junior juche prijavljen na rajfajzena i kineza samo, 18 godina. bash da vidimo kako ce to da ide.

a secite me ako ga ne zovu pre mene [emoji38]ol:

i secite me ako ga ne zovu na rusa :rolf:

sent from bubamoto

zvali nas iz kulture, od 11h, odosmo nas troje

nisam stigla deaktivirati fb ako rikknem od shoka ne pisite nista bye :wacko:

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

pelcovan kinezom 

yellow power

💉🇨🇳

Cestitam !

MR-G-Bruce-Lee-Limited-Edition-represent

Background Picker