Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

21 minutes ago, gospa buba said:

radikalska posla

+milion

upravo iz ovih razloga i ja sam rešio da promenim strategiju, idem sutra na sajam po sputnjika ne sačekavši da oni mene pozovu

zvaću ja njih

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Sad sam čuo brojke, preko milion vakcinisanih, 356k druga doza.

Tih 356k je verovatno uračunato u ovaj milion, mada naravno nije direktno rečeno.

Koliko uopšte imamo vakcina, jesmo sigurni da će biti za sve zainteresovane?

Po mojoj računici, to je negde oko milion i po gradjana, neka me ispravi neko.

Samo da prijavim, tetka i teca juce primili drugu dozu sinofarma, oboje posle toga dobili groznicu i bol u misicima takvu da nisu mogli da ustanu iz kreveta. Danas sve ok

@mraki

"Do sada je Srbija izvršila 945.989 vakcinacija, prva i druga doza ukupno. "

Izvor RTS

Sa istog linka, Djerlek: Navodi da je do sada obavljeno 80 odsto prve faze plana imunizacije i 45 odsto druge faze. (Sta god to znacilo)

Inace, koga interesuje, our world in data koji pravi razne grafikone vezane za koronu drzi source na github-u, ovde recimo za svaku zemlju ostave link sa kojeg su pokupili poslednje podatke LINK

(Tu sam i nasao link za ovu rts vest od danas)

A ovde moze da se vide izvori i za ranije dane kao i kretanje po danima za Srbiju ukupan broj datih doza/prve doze/druge doze - LINK2

Druga doza Fajzera danas, videćemo hoće li biti neke reakcije, posle prve nije bilo nikakvih "smetnji".

Danas je vest milion, ali definitivno su tu onda obe doze.

To je 650k ljudi, verovatno znatno manje od 500k njih je preko eUprave, odnosno manje od polovina prijavljenih.

Ne razumem šta im je onda tih 80%. 

Edited by mraki

Snajka prosvetar :) dobila Kineza kaze umor, teske noge I ruke I vrti joj se u glavi

Vidim danas po tviteru da se dosta ljudi vakcinisalo Rajfajzenom, dobili SMS i otišli.

4 hours ago, InvisibleLight said:

(cula da su danas pelcovali radnike u opstini kod mene) 

Kod ćaleta u MetalFeru prave spiskove zainteresovanih, organizovaće se vakcinacija ali ne znaju sa čim. Nagovaram kevu da ode sa njim na kvarno kad je već propustila prosvetarsku organizaciju

8 hours ago, de Sisti said:

Samo da prijavim, tetka i teca juce primili drugu dozu sinofarma, oboje posle toga dobili groznicu i bol u misicima takvu da nisu mogli da ustanu iz kreveta. Danas sve ok

Ja primio pre 3 dana drugu dozu, osetio nisam nista, ni bol, ni tegobe. 

Ja primio pre 3 dana drugu dozu, osetio nisam nista, ni bol, ni tegobe. 
Osim sto bi ubacio Gavrica protiv Milana, a on ne moze ni protiv Pazara da odigra normalno :D
9 hours ago, desboj said:

Kod ćaleta u MetalFeru prave spiskove zainteresovanih, organizovaće se vakcinacija ali ne znaju sa čim. Nagovaram kevu da ode sa njim na kvarno kad je već propustila prosvetarsku organizaciju

nas su juce ponovo anketirali, posto su prvi put pre 3 nedelje. valjda da znaju dal se neko predomislio i koliko da potrazuju, tako da nista ne znace ti spiskovi, u smislu da cemo za par dana, moze se oduzi, al opet, nadam se..(msm ko  mene se od nas 20ak prijavilo nas 3 :cry:)

drug mi upravo rajfajzenovan u hali, umire od smeha, njih ispred fajzera 7 s leve strane , u srediini za kineza i desno za ruse njih 300miliona guzvara 

1 minute ago, InvisibleLight said:

drug mi upravo rajfajzenovan u hali, umire od smeha, njih ispred fajzera 7 s leve strane , u srediini za kineza i desno za ruse njih 300miliona guzvara 

Normalno..kad je to nas brat Rus zajebao.

amerika i engleska bice zemlja proleterska

Background Picker
Customize Layout