Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 hours ago, InvisibleLight said:

Jel ima ovde nekog da nisu jos vakcinisali il bar pozvali nekog njegovog (roditelje,rodjake,komsije) 65+?

Ima, da, kod mene u bablu™ (nije Beograd) i ne znaju da im kažu ni kada će doći na red, pa ni okvirno. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Kakva je situacija u Jagodini?

Jel Palma prima u ofis i vakciniše lično?

2 hours ago, InvisibleLight said:

Jel ima ovde nekog da nisu jos vakcinisali il bar pozvali nekog njegovog (roditelje,rodjake,komsije) 65+?

Vajkala sam se juče baš. Niko od mojih nije pozvan. 

Btw, rođena tetka mi u bolnici, doduše u Banja Luci. Njoj bilo glupo da se prijavi u Srbiji za vakcinu iako je državljanka. Rekla sam joj nikad od tebe Vedrana. 

Baba i deda (46 i 39), Užice, prijavljeni pre 15 i više dana. Niko ih nije ni zvao do sada. Komšije mlađe, kasnije prijavljeni, već špricani.

3 minutes ago, Valkyrie said:

Vajkala sam se juče baš. Niko od mojih nije pozvan. 

Btw, rođena tetka mi u bolnici, doduše u Banja Luci. Njoj bilo glupo da se prijavi u Srbiji za vakcinu iako je državljanka. Rekla sam joj nikad od tebe Vedrana. 

Onda moja teorija pada u vodu, vidim sa svih strana prijavljujete

Ja u mom bablu ne znam nikog od starijih ko nije primio, nznm jel ima veze i to sto je u sremskom okrugu, kako kazu, najvise vakcinisanih procentualno

Stigao mi malopre rezultat tih S protein At - zabio u plafon :kecman:

1 minute ago, Aleksandar88 said:

Baba i deda (46 i 39)

godište?

:Jova:

3 minutes ago, Aleksandar88 said:

Baba i deda (46 i 39), Užice, prijavljeni pre 15 i više dana. Niko ih nije ni zvao do sada. Komšije mlađe, kasnije prijavljeni, već špricani.

Ok, bar imamo neke opipljive podatke ---> Užice najgore. ✓ 

Onda jebalo ih to vakcionisanje preko reda i na prepad, deljenje vakcina stranim drzavljanima koji zivevani itd.. nekom starom bi tih 15 dana pre/kasnije moglo spsiti zivot, nazalost imamo takav slucaj i ovde:(

Edited by InvisibleLight

Cepnuli me Fajzerom. 

Potrošio cca 15 minuta u DZ NBG, brzi, ljubazni, objašnjavaju proceduru i sve što treba. Zakazali mi odmah i revakcinu. 

Ja bio danas oko 12 do KBC Zvezdara, spremio se za cekanje i mogucnost da ce me mozda vratiti. Dosao tamo, napolju bilo 10ak ljudi od cega je samo cetvoro bilo u redu ostali ne znam da li u primili ili su samo cekali nekog. Od to cetvoro ispred mene dvoje sa pozivom dvoje bez poziva i ja treci nepozvan. Unutra se dobije formular isprskaju ruke alkoholom i onda se ide kod medicinskog brata za kompom koji proveri da li nesto pijete ili imate neke tegobe, odstampa onu potvrdu za vakcinu i upise mejl i broj mobilnog za revakcinu. 

Posle toga se ide u sobu za vakcinaciju, tu ih ima otprilike troje i sve je odmah gotovo. Iskren da budem nisam ni osetio iglu.

Onda sledi obavezno sedenje unutra u trajanju od 15 minuta.

Sve u svemu od ulaska u dvoriste do izlaska je proteklo otprilike 30 minuta od cega je 15 otislo na sedenje posle vakcine.

Inace ulazi se kod glavne rampe iz Batutove i onda se prate strelice ispisane na papirima. Vakcine se daju okvirno iza zgrade KBC

1 minute ago, InvisibleLight said:

Onda jebalo ih to vakcionisanje preko reda i na prepad, deljenje vakcina stranim drzavljanima koji zivevani itd.. nekom starom bi tih 15 dana pre/kasnije moglo spsiti zivot, nazalost imamo takav slucaj i ovde:(

ne znam kako neko može da brani takvu strategiju da se ide na što veći broj vakcinisanih kada je jedina razumna strategija da prvo zaštitiš najranjivije i prioritetne delatnosti.

11 minutes ago, steins said:

Stigao mi malopre rezultat tih S protein At - zabio u plafon :kecman:

U Konzilijumu rađeno?

ne znam kako neko može da brani takvu strategiju da se ide na što veći broj vakcinisanih kada je jedina razumna strategija da prvo zaštitiš najranjivije i prioritetne delatnosti.

sasvim bi bilo u redu da se postavi 1 strategija i da se onda ona brani. ili da se promeni strategija a poshtovani publikum obavesti o tome. pa onda to brani. mada bi i od toga mogla da zaboli glava :isuse:

ovako se vishe ne zna ni koja je ni da li je ima. radikalska posla.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout