Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

6 minutes ago, InvisibleLight said:

Jel ima ovde nekog da nisu jos vakcinisali il bar pozvali nekog njegovog (roditelje,rodjake,komsije) 65+?

chez moi ostala samo ja da partizanishem, svi prishli okupatoru :s_p:

junioru stigla zvanichna preporuka danas da se prijavljuje na fajzera/kineza, pa shta dobije. tako da nemojte da brinete oko kineza uopshte ni vi ostali, nezavistan vrhunski kompetetentan izvor je u pitanju.

4 minutes ago, ljuttko said:

Dostojna  jesam, živio KBC Zvezdara , živio Vučić i novi patrijarh a i ja zajedno sa njima, pelcovana kinezom:laugh:. Stigla oko pola 2 , mali red napolju, nešto baba i više mladog sveta koji je došao kao i ja ( iako nisam mlada) na prepad. Nikoga ne odbijaju, brzo sve bilo gotovo iako izgleda haotično jer je klasičan hodnik sa sobama sa obe strane al fercera ok. Kolegina žena koja tamo radi je poručila da su bili dobili puno vakcine, nemaju mnogo osoblja da radi  po ceo dan a imali malo prijavljenih i rešeno da ide ovako. Pitam sestru od koliko ujutru rade, kaže od 8 al da nisu sigurni do koliko sati sutra će imati vakcina, pročulo se . Dakle, ko želi , nek porani I da ne znaju da li će druga doza biti kod njih :D

e nek si ziva i zdrava, samo se sad prichuvaj josh malo i shecer si! :hail:

edip. ne onaj shecer nego shecer! :lolol:

Edited by gospa buba

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

14 minutes ago, Spooky said:

Blam me da nepozvan idem u KBC Zvezdara. Jeste da sam cekao na sajmu (ali kasno i to, pa nisam docekao), ali tada je bio ipak javni poziv da se dodje nepozvan, plus tada sam zaista mislio da ce vackina u kratkom roku biti za sve koji zele, sada nisam toliko ubjednjen (Vucic obecao 2 miliona vakcina u februaru, pa ni blizu), pa me muci krivica savesti da otmem nekome kome vise treba...

Nemoj da te blam, u KBC zvezdara u ono vremena što sam bila tamo malo više od pola sata bilo je mladih momaka i devojaka , ispod 30 godina, jedno devojče mladje od 25 godina mi reče da je ovde uputio direktor kome je rečeno da pošalje ako ima nevakcinisanih , privatna neka firma nije državno :D

Gornji ulaz u KBC Zvezdara, ispod VI beogradske gimnazije ili ulaz iz Dimitrija Tucovica?

19 minutes ago, gospa buba said:

pa ja se zato i ne guram. ja onakvih kilavih kovida bozemprosti mogu da imam koliko hocesh :dry:

a zvacedu nekad, valjda. kad bi rekli da smo potroshili penzose i kljuchne pacijente, pa i da se zatrchavamo. mada me mladji od mene zovu da me zavitlavaju :lolol:

+1

Na osnovu ovog da nema neke trke i guzve u kbc zvezdari , da su vrv svi 65+ i rizicni zavrseni, da pelcuju masovno po preduzecima (cula da su danas pelcovali radnike u opstini kod mene) mozemo se i  mi preostali nadati pozivu narednih dana/nedelja!?

15 minutes ago, InvisibleLight said:

Na osnovu ovog da nema neke trke i guzve u kbc zvezdari , da su vrv svi 65+ i rizicni zavrseni, da pelcuju masovno po preduzecima (cula da su danas pelcovali radnike u opstini kod mene) mozemo se i  mi preostali nadati pozivu narednih dana/nedelja!?

вероватније значи да људи не знају у довољном броју.

...

u mom selu ide kao po loju. nema gužve. rekla bih da se poštuje zakazivanje.

i majka i ja završile par minuta pre nego što je bio termin. jedino što je bilo dva sata razmaka. ekipa mlada, ljubazni, lepo popričaju, ne otaljavaju. to je bilo važno zbog gospođe mame jer se ona ispestravljuje i na pomen bolnice i bilo kakve intervencije. 

rekli su nam da možemo doći zajedno na revakcinaciju i ako ne dobijemo termin koji se poklapa. 

dakle, fajzerovana sam, deo prvi. 

42 minutes ago, InvisibleLight said:

Jel ima ovde nekog da nisu jos vakcinisali il bar pozvali nekog njegovog (roditelje,rodjake,komsije) 65+?

Moje nisu zvali, 70 plus minus 3, prijavljeni par dana nakon početka prijave, svakako punih mesec dana. Oni znaju još dosta takvih slučajeva.

Edited by mraki

38 minutes ago, ljuttko said:

Dostojna  jesam, živio KBC Zvezdara , živio Vučić i novi patrijarh a i ja zajedno sa njima, pelcovana kinezom:laugh:. Stigla oko pola 2 , mali red napolju, nešto baba i više mladog sveta koji je došao kao i ja ( iako nisam mlada) na prepad. Nikoga ne odbijaju, brzo sve bilo gotovo iako izgleda haotično jer je klasičan hodnik sa sobama sa obe strane al fercera ok. Kolegina žena koja tamo radi je poručila da su bili dobili puno vakcine, nemaju mnogo osoblja da radi  po ceo dan a imali malo prijavljenih i rešeno da ide ovako. Pitam sestru od koliko ujutru rade, kaže od 8 al da nisu sigurni do koliko sati sutra će imati vakcina, pročulo se . Dakle, ko želi , nek porani I da ne znaju da li će druga doza biti kod njih :D

Они су требовали вакцине за своје запослене, ал пошто био слаб одзив, одлучили да вакцинишу пролазнике који се затекну испред болнице :blink:

35 minutes ago, Milosh76 said:

Gornji ulaz u KBC Zvezdara, ispod VI beogradske gimnazije ili ulaz iz Dimitrija Tucovica?

Iz Dimitrija Tucovića , na desnu stranu od portirnice kroz park. Lepo su obeležili 

4 minutes ago, dekki said:

Они су требовали вакцине за своје запослене, ал пошто био слаб одзив, одлучили да вакцинишу пролазнике који се затекну испред болнице :blink:

mislim da nije stvar u trebovanju za svoje kako sam razumela koleginu ženu nego je njima dodeljena neka količina vakcina, prilično velika a nije bilo dovoljno pozvanih ( ne poziovaju oni no onaj centralni računar :D vakcine moraju da se potroše do nekog vremena kad se otvore i valjda stigao aber da se snadju i troše kako znaju i umeju. Nisu uopšte sigurni kada i koliko će još dobijati ako uopšte budu 

1 hour ago, InvisibleLight said:

Imam utisak po ličnom uzorku da u nsu to ide dosta sporije nego u bgu.

Mama i tast nisu pozvani, tašti savetovano da se ne vakciniše, od ispod 65 evo danas prvi slučaj od bliskih prijatelja da je neko pozvan.

Ja ću da sačekam maj kada stižem na red u pečalbi.

Edited by maheem

Evo izveštaja iz Palilule:čipovan prvom dozom, nema gužve, sve teče glat, medicinsko osoblje vrlo profesionalno.

Od simptoma malo ruka boli i čujem neki tihi glas koji mi govori u razmacima od 5 minuta da je Xbox bolji of PS5

Edited by vorda

Čipovan sam danas. Iznenađujuće brzo ide u Novom Sadu. Jedino Fajzer vakcine imaju trenutno, pošto su neki tražili kineske, rečeno im je da nema. 

Background Picker
Customize Layout