Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Filozof manijak said:

Jel ima neka dodola da umilim sile napretka i progresa i pošalju mi poziv?

nema. ima da trpish.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Meni samo žao što nisam sačekao još koju nedelju sa prijavom.

Kad sam izdržao godinu dana, izdržao bih još i to, a poštedelo bi me nerviranja oko organizacije.

Edited by mraki

U mojoj rl okolini svi špricovani, čak i komšinicine čivave :sad:

Natera čoveka da se zamisli o sopstvenoj bitnosti u datom poretku stvari

Ja i nisam ocekivao da sad zovu majku..verovatno je odziv u mojoj opstini statisticka greska..kontam 50 doza jedovoljno da nas sve pokrije, trecu dozu kasnije included:D

Edited by Misko

Koliko je čekala?

U mojoj opštini izgleda najveći odziv usvijet. :dry:

Edited by mraki

• Author

sutra druga doza RalfFajnsa. stigo sms

edit: kako cu se napiti ko letva za nekih 10ak dana

Edited by Tsai

Mesec dana..cini mi se..

2 minutes ago, mraki said:

Koliko je čekala?

U mojoj opštini izgleda najveći odziv usvijet. :dry:

A gde si ti

Mladenovac

21 minutes ago, gospa buba said:

jel ona poshla na prepad? :unsure:

rekla je da će danas u kbc zvezdara

35 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel ima neka dodola da umilim sile napretka i progresa i pošalju mi poziv?

Lepo su ti rekli da proveriš da li si uneo ispravan broj telefona <_<

Blam me da nepozvan idem u KBC Zvezdara. Jeste da sam cekao na sajmu (ali kasno i to, pa nisam docekao), ali tada je bio ipak javni poziv da se dodje nepozvan, plus tada sam zaista mislio da ce vackina u kratkom roku biti za sve koji zele, sada nisam toliko ubjednjen (Vucic obecao 2 miliona vakcina u februaru, pa ni blizu), pa me muci krivica savesti da otmem nekome kome vise treba...

narkos waiting vaccine.jpg

pa ja se zato i ne guram. ja onakvih kilavih kovida bozemprosti mogu da imam koliko hocesh :dry:

a zvacedu nekad, valjda. kad bi rekli da smo potroshili penzose i kljuchne pacijente, pa i da se zatrchavamo. mada me mladji od mene zovu da me zavitlavaju :lolol:

Jel ima ovde nekog da nisu jos vakcinisali il bar pozvali nekog njegovog (roditelje,rodjake,komsije) 65+?

Dostojna  jesam, živio KBC Zvezdara , živio Vučić i novi patrijarh a i ja zajedno sa njima, pelcovana kinezom:laugh:. Stigla oko pola 2 , mali red napolju, nešto baba i više mladog sveta koji je došao kao i ja ( iako nisam mlada) na prepad. Nikoga ne odbijaju, brzo sve bilo gotovo iako izgleda haotično jer je klasičan hodnik sa sobama sa obe strane al fercera ok. Kolegina žena koja tamo radi je poručila da su bili dobili puno vakcine, nemaju mnogo osoblja da radi  po ceo dan a imali malo prijavljenih i rešeno da ide ovako. Pitam sestru od koliko ujutru rade, kaže od 8 al da nisu sigurni do koliko sati sutra će imati vakcina, pročulo se . Dakle, ko želi , nek porani I da ne znaju da li će druga doza biti kod njih :D

Background Picker
Customize Layout