Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Добош је обзнанио да грађани морају да се пелцују:

Ми не можемо да дозволимо да овде завлада епидемија од које не може да нас чува пуна пушка.

Valjevo, Srbija, kasno leto 1941. jedna od mera kojima su lokalne vlasti pokusavale da sprece ili barem smanje mogucnost izbijanja epidemija pocetkom okupacije, dakle u ratnim uslovima, nedostatku hrane i zdravstvene nege, sve u svemu u izuzetno zajebanoj situaciji.

I, sledstveno tome, ocekivana i dokumentovana reakcija stanovnistva:

Поводом ове мере преносило се, у поверењу, да нас тиме онеспособљавају као народ, да се не рађају деца, а том пропагандом убачено је да је у инекцијама отров од кога ћемо да слабимо, мало по мало, и да изумремо.

Iz knjige Valjevo pod okupacijom u Drugom svetskom ratu, autora Koste Nikolica, Nemanje Devića, Vladimira Krivosejeva, izdanje Nrodni mizej Valjevo, 2021.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

U Siminoj ocekujte haos minimum do petka.  Organizovano je vakcinisanje za zaposlene na Hemijskom fakultetu nakon zalbi sto ih ne zovu :)

16 hours ago, Kundera said:

40 dana od druge doze? WTF? Ima, neke dr-mr ovde da prozbori po koju o ovome?

+ 21 od prve = 2 meseca, a vakcina traje  6 meseci! :) Bolje da sam cekao fajzera...?

9 hours ago, ljuttko said:

mislim da sam više puta proveravala mail, spam mail , sms   nego kad sam najzaljubljenija u ludim godinama dizala slušalicu da proverim da me onaj nije zvao  a da telefon nekako nije zvonio :D Moje čekanje bi kakve sam sreće opevao Leo Martin, tolko sam jadna , Giboni i Arsen su za dostojanstveno čekanje i čekače . Sutra idem u kbc Zvezdara, dojava koja mi je juče poslata je i dalje kao validna i ovo što radim će biti jadnije od toga kad zaljubljena tinejdžerka sedi ispred zgrade u nadi da će  kao slučajno naleteti na objekat svoje čežnje. No jeb ga vreme je za radikalne mere, broj ljudi isred kovid ambulante u Zemunu je bio značajno veći nego prošle sedmice, broj parkiranih automobila   na kolovozu premašio je 5 , znači sva mesta naokolo pounjena a ja ću u sledećih mesec i kusur duplirati svoj ionako ogroman broj konatakata koje ne mogu da izbegnem

ma zvao sam, majke mi moje.

nego ova centrala...

nemoj se ljutit'.

3 hours ago, Sandradjer said:

za zaposlene na Hemijskom fakultetu

Ali ne i za hemijski institut :isuse:   kum mi odlepio sto ga nema na spisku

Update sa lica mesta iz druge ruke :D i dalje funkcioniše vakcinisanje u KBC Zvezdara bez zakazivanja, drugar je čekao 2 minuta jutros.

Počelo vakcinisanje jednodoznom Johnson & Johnson tj. Janssen Pharmaceutica vakcinom u Južnoj Africi. To je prva zemlja koja njome vakciniše.

Edited by vememah

32 minutes ago, Milosh76 said:

Ali ne i za hemijski institut :isuse:   kum mi odlepio sto ga nema na spisku

Filharmonija ceka takodje,  ipak nisu dovoljno kulturni radnici 

Uz najbolju volju, ne razumem ovo sa KBC Zvezdara. Aj što ispada blesav ko se prijavio pa čeka kod kuće poziv, ispadaju blesavi i ovi što idu na poziv u svoje redove i strpljivo stoje po par sati i na - 7 a ima ih matorih onoliko. 

Ako se već ima luksuz ustanove koja može da ad hoc pelcuje, zašto nije predviđena za ljude koji ne mogu da stoje po redovima, slabo su pokretni (ako su uopšte) i druga rizična stanja. 

1 minute ago, Valkyrie said:

Uz najbolju volju, ne razumem ovo sa KBC Zvezdara. Aj što ispada blesav ko se prijavio pa čeka kod kuće poziv, ispadaju blesavi i ovi što idu na poziv u svoje redove i strpljivo stoje po par sati i na - 7 a ima ih matorih onoliko. 

Ako se već ima luksuz ustanove koja može da ad hoc pelcuje, zašto nije predviđena za ljude koji ne mogu da stoje po redovima, slabo su pokretni (ako su uopšte) i druga rizična stanja. 

To je zato što je sve odlično organizovano...

... za one koji neće da čekaju... :fantom:

Takoreći Vakcinalni Urgentni centar. 

32 minutes ago, vememah said:

Počelo vakcinisanje jednodoznom Johnson & Johnson tj. Janssen Pharmaceutica vakcinom u Južnoj Africi. To je prva zemlja koja njome vakciniše.

TO ALL THE NON-BELIEVERS! TO ALL THE NON-BELIEVERS!

bbe1e989927ae2fbf191aea717a491a8.gif

1 hour ago, Boza_zvani_Pub said:

+ 21 od prve = 2 meseca, a vakcina traje  6 meseci! :) Bolje da sam cekao fajzera...?

Taman u avgustu da se pelcuješ nekom normalnom vakcinom. Biće ih tek tada dovoljno.

15 minutes ago, Valkyrie said:

Takoreći Vakcinalni Urgentni centar. 

Vakcinali Urgentni Centar I Bildovanje AntiTela INovativnim Akrobacijama.

2 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

Zar nije bar 9 meseci?

Background Picker
Customize Layout