Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mislim da sam više puta proveravala mail, spam mail , sms   nego kad sam najzaljubljenija u ludim godinama dizala slušalicu da proverim da me onaj nije zvao  a da telefon nekako nije zvonio :D Moje čekanje bi kakve sam sreće opevao Leo Martin, tolko sam jadna , Giboni i Arsen su za dostojanstveno čekanje i čekače . Sutra idem u kbc Zvezdara, dojava koja mi je juče poslata je i dalje kao validna i ovo što radim će biti jadnije od toga kad zaljubljena tinejdžerka sedi ispred zgrade u nadi da će  kao slučajno naleteti na objekat svoje čežnje. No jeb ga vreme je za radikalne mere, broj ljudi isred kovid ambulante u Zemunu je bio značajno veći nego prošle sedmice, broj parkiranih automobila   na kolovozu premašio je 5 , znači sva mesta naokolo pounjena a ja ću u sledećih mesec i kusur duplirati svoj ionako ogroman broj konatakata koje ne mogu da izbegnem

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

On 17. 2. 2021. at 22:06, gospa buba said:

nije problem da se prave i propusti, sve dok se u proces odbrane ne ukljuchi radikalshtina. a ovo je chista radikalshtina, proverite da niste pogreshili sopstvene podatke. sebri! emoji38.pngol:

sent from bubamoto

To je tako kod njih od vrha do dna. Danas se jedna od volonterki brecala svaki put kad joj se neko pozali onom famoznom pricom "nisam ja odgovorna, to vidite gore/dole/levo/desno". Na kraju joj rece neki lik - dete, nije bitno ko je od pojedinacno vas odgovoran ili nije, resavajte to zajedno jer ste zajedno odgovorni. Kroz citavu vladavinu SNS-a od pocetka provejava taj grc zbog bilo kakve kritike ili drugacijeg misljenja jer je to u sustini ekipa kojoj je negde u malom mozgu jasno da obnasa stvari za koje nije sposobna. Uvek je neko drugi kriv, uvek im neko podmece klipove pod tockove, uvek je neko zlonameran, uvek im se nikakve zasluge ne priznaju. To je ponasanje mladjih tinejdzera, sto verujem da jako dobro znas kao roditelj. Nezreli, nestabilni, nesigurni i stoga veoma opasni ljudi. Cim nesto krene kako ne treba, a majstori su da zajebu i ocigledne stvari, raspadnu se i pocnu da prskaju okolo na sve i svakoga.

Sve smo to znali i pre, ovaj proces vakcinacije je samo makro model raznoraznih trgova, fontana, parkova i slicni fijaska koje svakodnevno prave. Cak i kad nesto solidno zamisle, potrude se da solidno postave, a ja i dalje mislim da su u osnovi sasvim dobro reagovali nabavkom vakcina i formiranjem procesa prijavljivanja, kako pokrenu stvar sve preti u svakom trenutku da se svali u jendek. Danas nesto razmisljam, samo da obavim isto sto sam danas sebi obavio za zenu i majku, vise ce da mi lakne sto ne moram da razmisljam o ovom procesu i sta sve moze da krene naopako nego zbog toga sto sam zavrsio s vakcinacijom for the time being. Koliko sam danas cuo od mnogih drugih ljudi, nisam jedini u tom razmisljanju.

On 17. 2. 2021. at 22:26, ljuttko said:

mislim da sam više puta proveravala mail, spam mail , sms

Verovatno najbitniju stvar sam zaboravio da napisem. Mojoj zeni se nije pojavio mejl od e-uprave ni u inbox-u, ni u spam-u, nigde, dok nisam kliknuo all mail ili tako nekakvu opciju. Tek se tad pojavio. Opcija je pod categories i nije transparentna, pojavljuje se tek kad klines na categories i pojavi se padajuci meni. Ne znam da li moze da pomogne ali nije zgoreg proveriti, ko nije jos dobio odgovor.

Edited by harper

On 17. 2. 2021. at 22:31, harper said:

Verovatno najbitniju stvar sam zaboravio da napisem. Mojoj zeni se nije pojavio mejl od e-uprave ni u inbox-u, ni u spam-u, nigde, dok nisam kliknuo all mail ili tako nekakvu opciju. Tek se tad pojavio. Opcija je pod categories i nije transparentna, pojavljuje se tek kad klines na categories i pojavi se padajuci meni. Ne znam da li moze da pomogne ali nije zgoreg proveriti, ko nije jos dobio odgovor.

meni se mail od e uprave za potvrdu  uredno pojavio u inbox-u , gmail adresa 

On 17. 2. 2021. at 23:01, ljuttko said:

pa to ti je dosta. shta bi vishe ti? :hihi:

On 17. 2. 2021. at 23:04, gospa buba said:

pa to ti je dosta. shta bi vishe ti? :hihi:

nezahvalna sam, u rangu lajkovo mi frajer sliku al mogao je i neko srce u komentar da okači :blush:a ja zapravo neću da se dopisujem nego akcija odmah :D Nisi ni ti mnogo bolja u ovom igrokazu  ako ćemo pravo ;) nekao smo upali u neki softverski limbo, nit stari nit mladi, nit zdravi nit bolesni, nit elitni nit neelitni...  zalutala grana  u programu koju je programer ostavio da završi i skroz zaboravio na nju 

On 17. 2. 2021. at 23:17, ljuttko said:

nezahvalna sam, u rangu lajkovo mi frajer sliku al mogao je i neko srce u komentar da okači :blush:a ja zapravo neću da se dopisujem nego akcija odmah :D Nisi ni ti mnogo bolja u ovom igrokazu  ako ćemo pravo ;) nekao smo upali u neki softverski limbo, nit stari nit mladi, nit zdravi nit bolesni, nit elitni nit neelitni...  zalutala grana  u programu koju je programer ostavio da završi i skroz zaboravio na nju 

:ohmy: to da mi kazesh!

jesi ti mater beshe zbrinula? :unsure:

Zena mi primila rusku danas. Ja jos nista, prijavio se prvog dana.
Jel ima negde podatak koliko se ljudi prijavilo do sada?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

On 17. 2. 2021. at 23:25, gospa buba said:

:ohmy: to da mi kazesh!

jesi ti mater beshe zbrinula? :unsure:

zbrinula sam neke pobočne starce  po babinu liniju svi blizu 90 te :D mater je nenadano odlučila da neće još da se vakciniše jer joj je vreme mreti ( 85 ) inače od gripa se uvek vakcinisala a sad zapravo neće vučićevu vakcinu u inat da mu ne podiže rejting i broj vakcinisanih, svadja se sa njim na televizoru  svaki dan :D Najavila je da u aprilu već ide na taru i da neće nikoga da vidi , svi smo joj dosadili ali kontam da će se predomisliti do tad jer ćemo se i mi ostali prišljamčiti u gomilama od juna pa nadalje kad se za umiranje uvek predomisli  :D

On 17. 2. 2021. at 23:01, ljuttko said:

Da, shvatio sam da si ti dobila mejl, napisao sam ovo zbog eventualnih slicnih situacija. Moja bolja polovina je dobila SMS ali ne i mejl, bar smo tako mislili dok nisam nasao da all mails izgleda znaci mnogo vise od zbira inboxa, spema, tresa. Ako neko dobija veliki broj SMS-ova mogao je da propusti taj konkretan SMS i bez mejla pomisli da nije ni pozvan. Slaba mogucnost ali teoretski moguca.

jutros sam dobila i sms i mail za sutra, a oko podne su zvali s fixnog da pitaju jesam li dobila sms i mail. :D

prijavila sam se sredinom januara. eto, ima nade. 

jedino onaj obrazac- na jednom štampaču izašao bez upisanih podataka. na drugom izašli samo podaci. morala sam po stručnu pomoć da izvuče onako kako su poslali. naravno, pogrešili su prezime. 

On 17. 2. 2021. at 23:53, Frau Gabrijela said:

jutros sam dobila i sms i mail za sutra, a oko podne su zvali s fixnog da pitaju jesam li dobila sms i mail. :D

prijavila sam se sredinom januara. eto, ima nade. 

jedino onaj obrazac- na jednom štampaču izašao bez upisanih podataka. na drugom izašli samo podaci. morala sam po stručnu pomoć da izvuče onako kako su poslali. naravno, pogrešili su prezime. 

da provere da nisi pogreshila i fiksni :lolol:

On 17. 2. 2021. at 23:36, ljuttko said:

zbrinula sam neke pobočne starce  po babinu liniju svi blizu 90 te :D mater je nenadano odlučila da neće još da se vakciniše jer joj je vreme mreti ( 85 ) inače od gripa se uvek vakcinisala a sad zapravo neće vučićevu vakcinu u inat da mu ne podiže rejting i broj vakcinisanih, svadja se sa njim na televizoru  svaki dan :D Najavila je da u aprilu već ide na taru i da neće nikoga da vidi , svi smo joj dosadili ali kontam da će se predomisliti do tad jer ćemo se i mi ostali prišljamčiti u gomilama od juna pa nadalje kad se za umiranje uvek predomisli  :D

ti onda nisi nishta reshila :dry: valjda ce da popusti u nekom trenutku :unsure:

a i tebe vala da zovu (na ispravan telefon, e ne ko ovu gore :hihi: )

ja svoje probleme reshavam sutra i bash me briga dalje, ja ionako skoro nikog ne vidjam, takav mi djir zapao...

Da malo i pohvali neko - na Sajmu sam uradio revakcinaciju. Tokom prve vakcine smo cekali 3 sata al ne mogu da se zalim jer smo isli nepozvani. Revakcinaciju sam cekao 15-20 minuta, keva koja je isla popodne nije cekala uopste. Generalno na Sajmu rade ko u fabrici, ima 20 soba za vakcinu i volonteri vas vode od jedne do druge destinacije. Sve deluje jako brzo. Medicinsko osoblje vidno umorno al kazu da ih menjaju uglavnom na nedelju dve. U redu inace vidno preovladjivala 60+ ekipa. 

Nadam se da ce nam neko udeliti jos vakcina pa da steknemo taj imunitet krda i oteramo ovu boles u 3PM. 

Muke prvoga svet kod vas.

Ovde kod nas danas stiglo 16.000 Fajzera.  :laugh:

Kazu do maja ce stici cak 300.000. :laugh:

Ministar zdravlja, onaj sto je licno sa lekarima isao da bocne svoju mamu u luksuzni hotel za stare nestao u akciji. Cenim da ne sme da se pojavi na ulici, masa bi ga lincovala.

Nista, kad mi se zavrse radne obaveze polovinom juna da dodjem do matice, pa da lepo primim sta vec ima.

On 17. 2. 2021. at 21:39, gospa buba said:

veliki broj gradjana je dakle, na telefone koje nije upisao tachno, jer neuki, dobio potvrde o iskazanom iskazivanju. na mejlove takodje, netacno upisane, na koje su isto dobili potvrde. a onda uzeli da smatraju o nekim pravima, neuki.

na kraju ce nas i vredjati, ponaosob emoji38.pngol: isuse.gif

sent from bubamoto

Eee, to. Ja samo čekam dan kad će Psiho u emisijama i na konferencijama da poimenično krene da vredja gradjane. Ono u stilu: e, a ti Žiko Jovanoviću iz Donjeg Pičkovca ti si ovo ili ono uradio....:laugh:

Background Picker
Customize Layout