Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Izgleda da je sve ok funkcionisalo dok se davala prva doza. Sad kad ide i revakcinacija dolazi se do neresive enigme za nasu struku pa se stvaraju guzve

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Tačno ono što bi planetarni konspirator i rekao.
naravno, the things are not what they seem. pametnom dosta :hihi:

sent from bubamoto

Moji roditelji su bili pre podne u DZ Savski venac, na revakcini, svako u svom zakazanom terminu. Bila je gužva, ali je sve bilo vrlo brzo odrađeno. Malo duže se čeka potvrda na šalteru, oko 15 minuta.

21 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ček, zar Živana nije Fajzer? Živana?

Dunno :)

13 minutes ago, jms_uk said:

Moja mama je tamo bila juce za drugu dozu i bocnuta je nekih 45 minuta posle zakazanog vremena. U prvom krugu nije cekala uopste.

Izgleda da bukvalno zavisi od dana do dana, pa kako ti se zalomi.

Sad se revakcinišu oni koji su prvu dozu primili u danima kad smo jurili rekorde u broju vakcinisanih. Preko toga imamo i nove koji sad primaju prvu. 

4 minutes ago, Arkadija said:

Moji roditelji su bili pre podne u DZ Savski venac, na revakcini, svako u svom zakazanom terminu. Bila je gužva, ali je sve bilo vrlo brzo odrađeno. Malo duže se čeka potvrda na šalteru, oko 15 minuta.

Juce potvrda nije mogla uopste, rekli su joj da dodje tek od danas, posle 12.

mama i ja na dva razlicita mesta ovog puta, u dva razlicita termina (s tim sto sam joj bila pratnja, jer je u medjuvremenu uspela da slomi ruku, pa se nikako jos ni u cemu ne snalazi) - ja bukvalno usetala u praznu salu, doktorke se dosadjuju... dok je njena vakcinacija kasnila sat i deset minuta.

Veliki broj građana pita se zbog čega još nisu dobili poziv za imunizaciju iako su se prijavili preko portala e-uprave.

Nadležni poručuju: građani neka provere da li su dobro upisali podatke, pre svega broj telefona.

Jbmt :isuse:

:covid19:

59 minutes ago, yabadaba said:

Sad se revakcinišu oni koji su prvu dozu primili u danima kad smo jurili rekorde u broju vakcinisanih. Preko toga imamo i nove koji sad primaju prvu. 

U Siminoj su ceo dan vakcinisanja zgurali na pola dana revakcinisanja, pretpostavljam da su zbog toga guzve. Izbrojao sam kod svakog prozivanja 8 pacijenata po terminu a termini su na svakih 5 minuta. Vakcinacija ide brzo kad nema nekih posebnih zastoja ali ne ide toliko brzo da osmoro ljudi moze da prodje citavu proceduru za 300 sekundi. Prosto je fizicki nemoguce.

veliki broj gradjana je dakle, na telefone koje nije upisao tachno, jer neuki, dobio potvrde o iskazanom iskazivanju. na mejlove takodje, netacno upisane, na koje su isto dobili potvrde. a onda uzeli da smatraju o nekim pravima, neuki.

na kraju ce nas i vredjati, ponaosob [emoji38]ol: isuse.gif

sent from bubamoto

@Živana

Stigao mi poziv za petak ovog sekunda.

Just now, gospa buba said:

veliki broj gradjana je dakle na telefone koje nije upisao tachno dobio potvrde o iskazanom iskazivanju. na mejlove takodje, netacno upisane, na koje su isto dobili potvrde. a onda uzeli da smatraju o nekim pravima, neuki.

na kraju ce nas i vredjati, ponaosob emoji38.pngol: :isuse:

sent from bubamoto

Mene prilicno cudi da nema i vecih propusta, danas zeni koja je cekala sa mnom nisu uopste nasli saglasnost pa su navrat nanos pravili novu. Onda sam dok sam cekao malo obratio paznju na to kako organizuju preseljavanje tih papira iz tacke A u tacku B i bilo mi je savrseno jasno kako je moguce da su ga zaturili. Uglavnom je cela organizacija u Siminoj nezavrsena sa stanovista procedura i mnogo zavisi od toga koje je trenutno osoblje u smeni. To je moj glavni utisak.

nije problem da se prave i propusti, sve dok se u proces odbrane ne ukljuchi radikalshtina. a ovo je chista radikalshtina, proverite da niste pogreshili sopstvene podatke. sebri! [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout