Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

27 minutes ago, slepa živana said:

roknuću se

Nema toga sad kad si potrošila vakcinu, trebala si ranije da misliš. :dry:

Edited by mraki

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Meni je doktor koji me je pregledao pred revakcinaciju rekao od 7 do 10 dana posle druge doze je potrebno za pojavu antitela.

7 minutes ago, Halvard said:

Moralo je sve to oko vakcinacije mnogo bolje i konkretnije da se objasni, i da struka™ već jednom zauzme kakav-takav ali nekakav stav, pa da ne bude imunitet nakon 7-10, pa ne nego 15-20, a možda ipak i 40 dana. I da bude jasno kako čovek treba da se ponaša i nakon što prođe taj period, štiti li vakcina i od daljeg prenosa virusa ili samo sprečava oboljenje.

Da se takve stvari što više potenciraju, što konkretnije, što jasnije, sad je to u fokusu i mora svima biti što je moguće više razumljivo. A ne godinu dana već samo nosite masku i perite ruke. :isuse:

malo oni to i namerno..ubedjen sam da mnoogii naucnici rade sve da bi sve ovo sto duze trajalo..u tu teoriju zavere verujem, jbg..

23 minutes ago, Kundera said:

Meni je doktor koji me je pregledao pred revakcinaciju rekao od 7 do 10 dana posle druge doze je potrebno za pojavu antitela.

pa to je da poludi čovek

tačno ću lepo da vežem končić i da pitam kad budem išla na revakcinu. kolko mi budu rekli toliko ću da čekam, a onda gasim sve i proglašavam kraj. realnosti odjebi.

1 hour ago, gospa buba said:

pola kiborg pola android :lolol:

Pola baba pola vakcina

Najlakse je da proverite antitela mesec dana nakon druge doze... najlakse cete zapamtiti datum bez greske u sabiranju :D   A i antitela bi trebalo sigurno da se pojave tada

21 minutes ago, slepa živana said:

pa to je da poludi čovek

tačno ću lepo da vežem končić i da pitam kad budem išla na revakcinu. kolko mi budu rekli toliko ću da čekam, a onda gasim sve i proglašavam kraj. realnosti odjebi.

23681.jpeg

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

23681.jpeg

To je za fajzer, on brze deluje.

Huh, zanimljivo, postoji vakcina kod koje je proizvođač transparentno objasnio kako deluje. Ko bi rekao. :fantom:

Ja tvoj sluga, ja tvoj rabotnjik.

Moram da priznam da mi nije bilo svejedno kad mi je doktorka posle propitivanja rekla da sednem i skinem rukav te dodala "ruska". Pogledom je  rekla i "jebi ga".

S obzirom da nisam stiklirao kinesku, da Oksford i Moderna verovatno nece ni stizati a nisam ni znao da je rasputnjik u opticaju, ocekivao sam rajfajzen. Za utehu je da nisam osetio cak ni ubod posto sam se raspricao sa doktorkom. Jos uvek ne osecam nista niti se vidi bilo kakav trag na ruci. i nadam se da ce tako da ostane. Repriza za 3 nedelje i posle jos 2 do pune imunizacije.

More than 1.8 million people have already received the Sinopharm vaccine, which is available for free to all citizens and residents. That’s more than quadruple the per capita vaccination rate in the U.S. And the U.S. and German-developed Pfizer-BioNTech vaccine is being rolled out in Dubai, currently in its first phase which is reserved for people over the age of 60, those with pre-existing health conditions, and frontline workers.

Both vaccines require two jabs spaced apart by 28 days, and 28 days after receiving the second shot, patients are no longer required to quarantine, but will still have to wear masks and practice social distancing, the country’s National Emergency Crisis and Disaster Management Authority has said.

29 minutes ago, Kundera said:

To je za fajzer, on brze deluje.

Ček, zar Živana nije Fajzer? Živana?

malo oni to i namerno..ubedjen sam da mnoogii naucnici rade sve da bi sve ovo sto duze trajalo..u tu teoriju zavere verujem, jbg..
ja sam nauchnik. mi to vecniski ne radimo. nismo monolitna zajednica zasnovana na zavveri, ne funkcionishe to tako. pa josh na planetarnoj razini, teshko [emoji38]ol:

nauchnici nemaju pare.

sent from bubamoto

2 minutes ago, gospa buba said:

ja sam nauchnik. mi to vecniski ne radimo. nismo monolitna zajednica zasnovana na zavveri. pa josh planetarnoj emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Tačno ono što bi planetarni konspirator i rekao.

2 hours ago, harper said:

Danas je bio totalni cirkus u Siminoj, za dva i po sata koliko sam drezdao tamo tri puta su menjali sistem ulaska kako je ko od sestara pristizao i smisljao nove teorije kako da pokvare kamen.

Moja mama je tamo bila juce za drugu dozu i bocnuta je nekih 45 minuta posle zakazanog vremena. U prvom krugu nije cekala uopste.

Background Picker
Customize Layout