Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

U mom bliskom okruženju niko nije pozvan. Sestra svog svekra prijavila bukvalno prvog minuta, čovek operisanog srca sa dijabetesom, pije osamsto petsto lekova mesečno. Naravno još ništa. Naši roditelji takođe nisu pozvani, oboje 70+

Počeću da umišljam da smo im tamo u Excel tablicama podebljani žutim

Edited by Valkyrie

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

U mom bliskom okruženju niko nije pozvan. Sestra svog svekra prijavila bukvalno prvog minuta, čovek operisanog srca sa dijabetesom, pije osamsto petsto lekova mesečno. Naravno još ništa. Naši roditelji takođe nisu pozvani, oboje 70+
kad su moje zvali, sad ce i tvoje.

sent from bubamoto

1 minute ago, Valkyrie said:

tesko, i za to bi trebalo naci nekoga ko je u stanju da odradi kako treba.

tesko, i za to bi trebalo naci nekoga ko je u stanju da odradi kako treba.
da, tu bi i sistematska nepravda bila problem.

sent from bubamoto

2 minutes ago, Valkyrie said:

Mislim da im algoritam radi metodom FILO, što je todalni idiotluk, a ne FIFO...

FILO - First in, Last Out

FIFO - First in, First Out

Tj, negde im u lagoritmu pozivanja, sort nije kako treba... :D

Pocinjem da stvarno verujem da je iza svega neki ultra napredni sistem koji obavlja hiljade simulacija, pa onda zakljuci da npr. neka Vera od 27 godina ce se vise kretati i time zaraziti neke ljude i da onda je veci benefit da se ona vakcinise nego pero koji ima 70 godina i dodatne faktore rizika...

Ili to ili random funkcija, treceg nacina da se objasni ovaj redosled vakcinacije nema...

Nemojte sad tako...
Taman ste me ubedili da je pogrešno organizaciju vakcinisanja svoditi na "kad se po pozivu javim u halu, to ide samo tako..."

To je win win, oni koji nisu pozvani ne mogu ni da imaju neke zamerke...

.... Shiit has hit the fan!

Revakcinisani gospoja i ja.

Trazio bocicu kao suvenir, rekose "Ne mere". Prebrojavaju ih na kraju dana,sve mora da se probroji, poklopi, dokumentuje i referise odgovarajucem organu.

Ostadoh bez suvenira.

Ne, algoritam je kineski i on daje prednost onima koji su zaokružili samo Sinofarm, bez obzira kad su se prijavili.

SOMP- Sinofarm only, makes priority

Edited by halloween

23 minutes ago, radisa said:

Mislim da im algoritam radi metodom FILO, što je todalni idiotluk, a ne FIFO...

FIFO - First in, First Out

Tj, negde im u lagoritmu pozivanja, sort nije kako treba... :D

ja bih pre rekla da radi oba, kako mu krene kog dana. da ne znam da je i za to potreban 1 vishak pameti :isuse:

@snarc. to radish namerno zbog nas koje nikad niko nije zvao :sad: sigurno ima neka pesma o tome, ljudima koje niko nije zvao. da je uglazbio i izveo arsen :hihi:

Edited by gospa buba

23 minutes ago, radisa said:

Algoritam kako odlaze i stize cekirani prtljag na aerodromu :D. Cekiras se ranije, osusis dok ga sacekas.

• Popular Post

Kud baš 40...

:fantom:

2 minutes ago, ragasto said:

Kud baš 40...

:fantom:

Toliko pokojnoj dusi baba Korone treba da ode iz ljudskog tela na onaj svet.

11 minutes ago, gospa buba said:

@snarc. to radish namerno zbog nas koje nikad niko nije zvao :sad: sigurno ima neka pesma o tome, ljudima koje niko nije zvao. da je uglazbio i izveo arsen :hihi:

To ove matore, nas mlađe da opeva Gibonni, podjednaka doza sete i patnje. 

Background Picker
Customize Layout