Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

On 17. 2. 2021. at 13:52, Shan Jan said:

jedan deo nece biti siguran ni nakon 40 dana :)

u 2. fazi klinickih ispitivanja (koja je za sada jedino dostupna kod kineza, treca nije objavljena i zbog toga najvise sumnjicavosti prema ovoj vakcini), tek nakon 42 dana su svi ispitanici razvili antitela.

Jebeni algoritam, razmišljam da li da opet prepravljam prijavu (pre 20 dana promenio opštinu sa palilule na vracar) i sada umesto bilo koje upisujem Rajfajzena da bih pre bio vakcinisan...

Ovo nema nikakve logike...

Edited by Spooky

Od pre sat vremena sam promenio nik u re-harper. U Siminoj danas ozbiljan cirkus sa kasnjenjem koje je iz nekog razloga nastalo na samom pocetku dana. Ovo mi je cetvrta Covid ekskurzija u Siminu i sva cetiri puta su bile razlicite procedure, uzorak dovoljan da se utvrdi da je organizacija ad hoc i kako se kome tog dana probudio instinkt za petljanjem u organizaciju. Kasnjenje su na kraju resili (ili ga jos uvek resavaju) angazovanjem Superboce a.k.a Zene Zvana Singerica koja je po principu "boc-bris-mrsh" ispelcovala nas jedno desetak za minut. Onakav automatizam odavno nisam video.:laugh:

Od nus-pojava imam da prijavim utrnuce ramena od ciglo 15 minuta koje lako moze biti ne od vakcine vec od ovog revolveraskog tretmana.

Na VMA sam danas videla vojsku kako prima, ali šta primaju - ne znam. Njihovim doktorima daju Fajzer.

Inače sam odlučila da ne radim testove na antitela - možda mi je ostalo nešto od "konrada" (jesam bila lak slučaj, ali možda sam natankala antitela), a ne daju mi se više pare za testove. Paziću se i dalje, samo sam sad rasterećenija i to je to.

On 17. 2. 2021. at 14:26, Spooky said:

Jebeni algoritam, razmišljam da li da opet prepravljam prijavu (pre 20 dana promenio opštinu sa palilule na vracar) i sada umesto bilo koje upisujem Rajfajzena da bih pre bio vakcinisan...

Ovo nema nikakve logike..

Mozda da sacekas da bockaju fajzerom stvarno?  

Ja sam otkazala moje interesovanje. Neka se vakcinisu svi pa cu da vidim da se prijavim opet.  Znam da je glupo,  ali mi je psihicki lakse.  Necu preko reda,  i necu u Zvezdaru na dojavu.  Razmislila sam par sati i to je to

Edited by Sandradjer

Šteta što kod opštine nije bilo opcije bilo koja, tako bi možda neki prioritetni došli na red.

Šalu na stranu, to za Fajzera je verovatno izuzetak, i pitanje da li će važiti i sutra, tako da ne vidim smisla menjati prijavu.

A što se same organizacije tiče, zanimljivo je da revakcinacija funkcioniše sasvim ok, (skoro) svi dobiju poziv i drugu dozu na vreme, a tu sam tek očekivao kuršlus. 

Ima li neko da je štiklirao Voždovac i opredelio se za Fajzer, a da je dobio poziv?

babodjedi dobili poziv za kbc zemun za sutra.

jel neko vec danas javljao ovde neki kbc zemun, ili beshe dz zemun? da vidim kako proshlo, treba li neshto da se zna?

od ostalih tema imam da izjavim da vakcinacija u srbiji funkcionishe savrsheno, da je ovakav sistem nikad nevidjen™ usviet, i ako imate protiv shto nam je aleksandar vuchic to omogucio, vi ste neki maliciozni autoimuni autoshovinisti***, koje niko ne zove nigde, pa ni na vakcinaciju :dry:

*** ljevichari i jugonostalgichari, kad je tito streljao vakcinama. da ne preskochim nekog :hihi:

sent from bubamoto

On 17. 2. 2021. at 14:53, gospa buba said:

babodjedi dobili poziv za kbc zemun za sutra.

jel neko vec danas javljao ovde neki kbc zemun, ili beshe dz zemun? da vidim kako proshlo, treba li neshto da se zna?

od ostalih tema imam da izjavim da vakcinacija u srbiji funkcionishe savrsheno, da je ovakav sistem nikad nevidjen usviet, i ako imate protiv shto nam je aleksandar vuchic to omogucio, vi ste neki maliciozni autoimuni autoshovinisti***, koje niko ne zove nigde, pa ni na vakcinaciju :dry:

*** ljevichari i jugonostalgichari, kad je tito streljao vakcinama. da ne preskochim nekog :hihi:

sent from bubamoto

kakvi li ce tek hvalospevi biti kad ti licno primis vakcinu :D

jel ono bese samo jos tebe nisu zvali, uzi krug namiren?

• Author
  On 17. 2. 2021. at 15:05, vememah said:

Odlicna organizacija

On 17. 2. 2021. at 15:13, Aleksija said:
kakvi li ce tek hvalospevi biti kad ti licno primis vakcinu [emoji3]
jel ono bese samo jos tebe nisu zvali, uzi krug namiren?
samo ja*** sam ostala od prijavljenih i superrizichni junior, ali se on nije ni prijavljivao, cheka da mu kazu shta da radi. zdruge strane, samo nas dvoje od cele ekipe smo imali i mrljavi kovid.

*** ali ja sam najmlajsha od svih nas starih preko pola veka rolf.gif

na hvalospeve rachunajte. retko se vidja ovako savrshena drzava, za stici i uteci s_w.gif

sent from bubamoto

On 17. 2. 2021. at 15:14, Tsai said:

Odlicna organizacija

Odlična je za one koji idu preko reda... :D

Background Picker
Customize Layout