Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jutros na Pinkovom novom kanalu Vesti (zamenjuje Pink 3) emitovan ćirilični slajd (što znači da ga verovatno nisu oni pravili) po kome je u Srbiji broj vakcinacija tj. datih doza dosad 847.892.

qOJphus.jpg

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ја сам моје пријавио још 22.01. а од позива још увек ништа, обоје друга половина педесетих година, хроничари, означене све вакцине (није Београд у питању већ мање место тј град). Мене нећу спомињати, свакако не спадам у ризичну групу да бих очекивао позив у скорије време. 

Edited by Хетерија

8 hours ago, IGORDENVER said:

Dobio Modernu pre nekolio dana. Neposredno nakon vakcinacije glavobolja i grogi osecaj. Na svu srecu sutradan nista osim bola u ruci koji je daleko od nepodnosljivog.

Koja zemlja?

• Author

IGORDENVER, pretpostavljam dakle colorado, usa

image.png.5ff136fc155eb3051b2abb2400031b69.png

:frust:

alo forumas iz denvera, gde si ti na nba topiku?

18 minutes ago, Joe D said:

alo forumas iz denvera, gde si ti na nba topiku?

Igra u vreme kad ste vi na topiku.:D

5 hours ago, čekmeže said:

Evo ja sam se prijavio prvi dan prijave, 40+, još nisam pozvan, da li treba da zaključim da su se prioriteti u masovnom broju prijavili u mojoj opštini pa evo već mesec dana ne dolazim na red? Naravno da ne, ko zna šta je u pitanju, možda je opština dobila 10 vakcina, nigde nema takvih podataka (barem ih ja nisam video na forumu, a meni je ovo izvor informacija).

Zavod za javno zdravlje Užice je objavljivao koliko je vakcina dobijeno na nivou Zlatiborskog okruga, a onda koliko koja opština pojedinačno dobija, verovatno negde postoje podaci i za ostale krajeve... To samo za kinesku vakcinu, za druge nisam videla te podatke. Liste za vakcinisanje dobijaju od strane ministarstva ili koga već, ali ne prave ih ovi na lokalu...

Izjadah se taksisti,  i on meni oko vakcine.  Kaze 120evra i eto vakcine :D

Sad malo rovila po stranicama...

Poslednji izveštaj o broju vakcina distribuiranih po opštinama u Zlatiborskom okrugu je bio 21. 01. 2021.

Narednog puta je objavljen samo broj na nivou celog okruga (26. 01.).

Juče je Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano još 3267 doza vakcina kineskog proizvođača . Vakcina je distribuirana vakcinalnim punktovima na teritoriji Zlatiborskog okruga. Ovo je treća isporuka iste vakcine a ukupno je do sada distribuirano 10467 doza Vero Cell SARS – CoV-2 vakcine.

https://www.priboj033.com/nagli-skok-novoinficiranih-u-zlatiborskom-okrugu-stigla-nova-isporuka-vakcina/

8. februara su stigle vakcine predviđene za drugu dozu.

Danas je Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano 9500
doza Vero Cell SARS – CoV-2 vakcina kineskog proizvođača Beijing Bio-InstituteBiological Products Co. LTD.

Nova količina vakcina namenjena je za revakcinaciju,
odnosno drugu dozu već vakcinisanih građana ovom istom vakcinom.

https://www.priboj033.com/opada-broj-novoinficiranih-u-zlatiborskom-okrugu-stigle-doze-za-revakcinaciju/

Tako da je na nivou celog okruga vakcinisano nešto malo preko 10000 ljudi (da računamo i lekare koji su primili Fajzer).

Ima mnogo kolega (prosveta) koji čekaju poziv, ali za to je očigledno potrebna nova isporuka vakcina.

Nisam našla podatke o pristiglom Sputniku. Znam da su u školama pravili liste ko želi da se prijavi, do petka nisu dobili pozive...

Screenshot from 2021-02-15 15-06-14.png

e pa automatski im je go kikiriki :lolol:

Ne kaže ništa u suštini. Kaže: "Biće"™. 

Koliko je do sada vakcina stiglo u Srbiju? - izvoz u Severnu Makedoniju

8 minutes ago, Taihoskopija said:

Ne kaže ništa u suštini. Kaže: "Biće"™. 

Ali ne znaju kad 

Background Picker
Customize Layout