Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Jozef K. said:

Danas i naredna dva dana u Kragujevcu samo druga doza.

Nema vakcina :o

Izjavio AV da je prvom dozom vakcinisano 635k, sto bi se uklopilo sa Konovom izjavom od petka da je prvu dozu primilo 584k.  

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

10 minutes ago, Sandradjer said:

Nema vakcina :o

mislim da je to zbog praznika a ne što nema vakcina

Nadam se da je tako.  Pricali su da ce da otvore punkt u Borci u ponedeljak da rasterete Palilulu,  koja je definitivno usko grlo.  

Stize sutra 40k fajzera.  Mozda mi sredi prosvetni sindikat da prodjem kao Bajaga :)

Mami je danas stigao poziv za drugu dozu sinovakcine u utorak u DZ u Siminoj.

Stara Pazova, majka 70+, prijavila je u četvrtak, u petak dobila poziv, vakcinisana kinezom u subotu (juče). 

Bilo dosta ljudi, ali je dobro organizovano i brzo ide, nema čekanja. 

Pitala ih kada mi neprioritetni možemo očekivati da nas pozovu, rekoše da njima samo stigne spisak i da dobiju vakcina koliko ljudi ima na spisku, da su za sada sve stariji, da se na Fajzer jako dugo čeka, a da Sputnjik još nisu dobili...

Meni pustili sms i mail noćas u 12 :) Druga doza u ponedeljak .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

1 hour ago, dùda said:

mislim da je to zbog praznika a ne što nema vakcina

Revakvinacija se obavlja i praznikom, kolega dobio poziv za sutra.

10 minutes ago, zmanic said:

Revakvinacija se obavlja i praznikom, kolega dobio poziv za sutra.

Ok.tako je i rečeno.

Sad sam bila s mamom da primi drugu dozu u hali 3 - kad smo došle nije bilo reda, ali mami su unutra rekli da je prepodne bila gužva. Kaže da unutra ima više punktova nego u hali 11, koja danas ne radi.

Meni posle dva dana od druge doze - samo bol u ramenu i to je to.

Tata, kog sam isto prijavila nultog dana, i koji je onkološki bolesnik - nije još uvek dobio poziv. Ima 70 godina. Palilula. Ruku na srce, on prima hemoterapiju pa možda neće ni moći da primi vakcinu, ali e-uprava to ne može znati na osnovu prijave.

Zapravo, još ne znam nikog u svojoj okolini ko je zaokružio pridružena oboljenja da je pozvan.

Sad bih malo da pokudim taksiste, pojavili su se oni lešinari sa Terazija koji na izlazu hvataju penzionere "je l' treba taksi", a regularna taksi udruženja stoje na parkingu, dok ovi vrebaju fizički tačno na izlazu, i parkirani su dole u onoj rupi između hale 3 i hale 2.

Da to sa taksistima i ja video...
Ono vuku ljude za rukav...
Jel dolazi CarGo unutar sajma?

.... Shiit has hit the fan!

Stigao mi poziv za 17., revakcina.

Oj, vakcino iz dva dela, konacno ces biti cela.:s_d:

Dolazi car:go, mene vozač pozvao da mi kaže gde da stanem.

Baš sam naleteo na NS sajmu kad je bila najveća gužva, red se protezao do semafora. Završio sve za nekih pola sata. Nisu se poštovali zakazani termini, nego ideš na kraj reda i čekaš. Verovatno gomila ljudi koji imaju zakazano popodne došla ranije i napravila haos, a ovi nisu hteli da ih vraćaju. Kad sam izlazio sa sajma, red kompletno nestao.

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Baš sam naleteo na NS sajmu kad je bila najveća gužva, red se protezao do semafora. Završio sve za nekih pola sata. Nisu se poštovali zakazani termini, nego ideš na kraj reda i čekaš. Verovatno gomila ljudi koji imaju zakazano popodne došla ranije i napravila haos, a ovi nisu hteli da ih vraćaju. Kad sam izlazio sa sajma, red kompletno nestao.

14 minutes ago, angelada said:

Dolazi car:go, mene vozač pozvao da mi kaže gde da stanem.

Unutar Sajma?

Background Picker
Customize Layout