Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

pa čeka da ga pozovu

kao i uostalom svi mi ostali

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Jos ih nisu zvali za prvu vakcinu??
Jel cekaju neku odredjenu il bilo koju?
chekali su sve osim kineza, chekace do kraja nedelje, a u nedelju cemo prikljuchiti i kineza, pretpostavljam, bolje da prime bilo koju. ali s obzirom da su svi 75+, a neki i 80+, dosad su morali biti zvani, imajuci u vidu da vec odavno zovu mnogo mladje koji isto nisu prijavili kineza dry.png

sent from bubamoto

A kad ces ti? Cekas autobus? Tresko je u pravu, koja god vakcina je bolja od nikakve. Samo treba da razmisljam zasto sam se zakasljao ili sto me boli glava ili grlo. Ili jos gore nekog meni bitnog.

Moracu da budem skot i da izvrsim pritisak na zenu (dijabeticar je) da se vakcinisemo bez obzira na moja antitela(proveravam u subotu).
Pa čekam poziv...

.... Shiit has hit the fan!

1 hour ago, Tresko said:

Evo, prošlo je više od 24 sata od primanja prve doze, i osim što ništa nisam osetio kod primanja vakcine, nikakav, ali apsolutno nikakav problem niti nuspojavu nisam imao, čak ni nikakav mali bol na mestu uboda.

Dakle, vakcinišite se obavezno čim imate mogućnost, i to bilo kojom vakcinom koja je na raspolaganju, kineskom, ruskom, Pfizer, marsovskom, bez razmišljanja i bez slušanja histeričnih ljudi koji po internetu pišu svakakve budalaštine, uključujući i te beskorisne debate o tome da li je neka vakcina efikasna 95%, 70%, 30%.

Što je neko rekao: najbolja je ona vakcina koju imaš.

Ko ima neke sumnje ili se dvoumi, treba da pita nekoga ko je fasovao corona virus da vidi kako se proveo. Ovi novi sojevi koji će pojesti sve ostale sojeve corona virusa su izgleda opaki, i vakcina ako baš ne spreči zaražavanje, u ogromnoj meri će ublažiti posledice virusa.

Na koju foru si se ti vakcinisao? Cenim da nemas preko 80 godina niti si zdravstveni radnik?

Primećujem da ste većinski prilično skeptični prema Kinezu...Malo nekorektno čini se...Ja gledao pre neki dan stanovitog hrvatskog znanstvenika Radmana...Kaže čovek "Samo Kinez!"...:)...

pa čeka da ga pozovu
kao i uostalom svi mi ostali
Znam da ceka, terao sam ga da se bocne dok je bilo slobodno za sve...
Primećujem da ste većinski prilično skeptični prema Kinezu...Malo nekorektno čini se...Ja gledao pre neki dan stanovitog hrvatskog znanstvenika Radmana...Kaže čovek "Samo Kinez!"...[emoji4]...
bilo shta, samo da srbin zove, nekad [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Upravo sam primio drugu dozu, brata Sija.
Utrnulo rame odmah.
Kod prve doze se to pijavilo posle sat i po.
Rekli Dr-ovi da je sve u redu i šutnuli me napolje.
Prošli svi simptomi.
Otvorio sam jedan bijeli nikšićanac da proslavim pobedu [emoji1]
20 minutes ago, ronin said:

Primećujem da ste većinski prilično skeptični prema Kinezu...Malo nekorektno čini se...Ja gledao pre neki dan stanovitog hrvatskog znanstvenika Radmana...Kaže čovek "Samo Kinez!"...:)...

https://ljudilazi.blogspot.com/2021/02/teski-oblik-kovida-19-deset-dana-nakon.html?m=1

Znam da je vakcina iz dva dela, ali poprilično je jasno da kinez ne radi posle jedne doze, dok većina drugih radi posle desetak dana od prve doze.

Meni onaj hrvatski znanstvenik deluje ubedljivo...Bukvalno je pocrtao "držite se Kineza"!

Radman je zaista veliko ime. Sad pitanje je koliko je u toku, jer je realno penzioner.

@Joe Dsad sam pogledao bolje. U pravu si.

Radman je zaista veliko ime. Sad pitanje je koliko je u toku, jer je realno penzioner.

[mention=291]Joe D[/mention]sad sam pogledao bolje. U pravu si.
radman je realno zaboravio vishe nego shto je gomila koju smo gledali ovih godinu dana nauchila za ceo vek [emoji38]ol:

treba se vakcinisati nekako, i da nas kosmos pogleda da imamo srece planetarno. ako moze.

sent from bubamoto

Stekao sam utisak da su svi stariji epidemiolozi koji su pred penzijom ili u penziji rezervisani prema novoj tehnologiji fajzerove vakcine. Skoro svaki endorsuje kinesku vakcinu 

Definisi "teske komplikacije"

Background Picker
Customize Layout