Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Valkyrie said:

Tako je, školski primer. E sad, moguće da tzv T ćelije koje pamte dnk virusa mogu sledeći put lakše da se izbore sa napadom, ali nešto ne bih da rizikujem pa mi je vakcina postala veoma bitna. 

Supruga preležala u julu, dosta je dugo vukla sa blažim simptomima i vakcinisala se. Nije nikad ni radila test na antitela ali pošto je prošlo više od 6 meseci računala je da je bolje da se vakciniše. Tako da mislim da svako ko je prelažao letos ne treba mnogo da razmišlja šta da radi. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Počeo Belexpo, bila vest da su danas odradili 1700 vakcina tamo.
mozda cemo imi boranija biti zvani u to ekskluzivno zdanje [emoji38]ol:

edip. valkirice kilava antitela moga kilavoga kovida trajala su tachno 2 meseca.

sent from bubamoto

Вакцинација код тајкуна Мишковића :ajde:

Bolje i Mišković nego da nas pelcuje Velja Nevolja :fantom:

Вакцинација код тајкуна Мишковића :ajde:
Gde to?

.... Shiit has hit the fan!

Pa Belexpo centar i Hotel INN su deo Miskoviceve imperije :D 

01. novembar 2016.

Kompanija Delta Real Estate postala je vlasnik hotela Holiday Inn i BelExpo centra u Beogradu.

Holiday Inn Beograd je hotel sa 4 zvezdice, gostima nudi 140 soba i 7 sala za sastanke. Belexpo centar je multifunkcionalni prostor, povezan sa hotelom, koji se prostire na 2.500 metara kvadratnih.

Edited by Milosh76

Милош бржи

Aaa kupio je od one "četvorke"...
Nekako sam propustio to...

9 hours ago, Valkyrie said:

Još uvek ne znam nikog sa NBG da se vakcinisao. 

Bar 4 - kineska vakcina: 1 u DZ u Bloku 44, a troje starijih (mislim) na Sajmu. Uskoro (sledeće sedmice) će doći na red i za drugu dozu.

Da li ima neko sa Sajma da je primio drugu dozu a nije dobio SMS ili mejl? Meni je sutra 21 dan, nit pisma nit razglednice, i e uprava i glavna doktorka su rekli da se dođe ako ne stigne SMS, ali ono, paranoje nikad dosta:/

I da - od koliko radi Sajam, od 8 ili od 9?

edit. ubačena sam u bazu, kad se skenira bar kod ode na rfzo, tamo moji podaci i validacija.

Edited by angelada

I ja čuo da su rekli da se ode tamo i bez poziva , no ne znam nikoga lično ko je to uradio...

Da, rečeno je da ne treba poziv i registracija

U medjuvremenu stigao i SMS i mejl, uz mejl prikače saglasnost koja je već delimično popunjena. Termin i broj hale (11). Javiću sutra kako je organizovano za one koji nisu primili SMS, istripovala sam se zbog nekog tvita, a posle će se ispostaviti da se ta žena pojavila tri dana pre termina.

6 minutes ago, angelada said:

U medjuvremenu stigao i SMS i mejl, uz mejl prikače saglasnost koja je već delimično popunjena. Termin i broj hale (11). Javiću sutra kako je organizovano za one koji nisu primili SMS, istripovala sam se zbog nekog tvita, a posle će se ispostaviti da se ta žena pojavila tri dana pre termina.

Pitaj ako nije problem sta ako se dodje jedan dan ranije? Meni je 3 nedelje u subotu a suprugi u nedelju pa smo mislili da idemo zajedno u subotu...

Dogovoreno, pitam i pišem sutra.

Edited by angelada

Background Picker
Customize Layout