Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 hours ago, radisa said:

Ja jutros dobio drugu dozu Rajfajzena™... Upozorili da dosta ljudi dobije temperaturu, malaksalost, i to traje 1 dan....

Eto, javljam sutra kakva je situacija...

subota uveče, i juče skoro ceo dan kao da me je neko sažvakao i ispljunuo, umor kao da sam kopao, ali bez temperature.. danas kao nov..

to je otprilike 24-48h nakon revakcine.. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Popular Post

Grebuckanje u grlu jedan dan - check

Povremeni skokovi pritiska - check

Neobican + obican umor - check

Blagi skokovi temperature uvece - check

Bolovi u ramenom pojasu kao kad se usines - check

Gastro tegobe - check

Sve bilo, sve proslo. Maksimum odmora, minimum panicenja, krajnje sporadicna i konzervativna upotreba toplomera i aparata za merenje pritiska da se ne bi sebi nabijala tenzija, misliti o svemu i svacemu osim o zdravlju i tome kako nam se telo ponasa svakog bogovetnog minuta. Onaj ko se pridrzava mera i vakcinisao se uradio je sve sto je bilo do njega/nje, preterano bavljenje svakim signalom kojim nam telo nesto porucuje vrlo lako moze da bude kontraproduktivno i opasno po zdravlje. Narocito mentalno. 

• Popular Post

Ljudi, šta vam je, pa bebe mučene imaju reakcije na vakcine koje su u širokoj upotrebi već ihaj. Otok, blaga temp, kenjkavost uzrokovana bolom, pospanost... I sve istrpe.

Samo bez panike, osim ako eskalira simptom toliko da se ne može razgraničiti reakcija od same bolesti. 

I kiki kunja ceo dan kad dobije vakcinu, a rekoh ranije, njene su fajzer..(u tom petvalentnom godisnjem koktelu je i vakcina za neku njihovu koronu)

🐕

to sve stoji, naravno da ne treba paničiti - ali ja recimo moje simptome uopšte ne bih povezala sa vakcinacijom da mi nisu rekli da ovde ljudi pišu da su se maltene u dan isto osećali. i posle ovogodišnje vakcine protiv gripa i ćerka i ja smo taj dan bile samlevene - a sutra ko nove. al baš da se ispolji sa dve nedelje zakašnjenja ne. bilo kako bilo, samo da šljaka i da kineska vakcina završi poso joj. mislim, više bih volela da me nus pojave vakcine melju danima nego da sam ukačila koronu. 

mala guzvica danas na novosadskom sajmu. mama imala termin u 12:05, a prosla dva sata kasnije.

Опис није доступан.

58 minutes ago, -izm said:

više bih volela da me nus pojave vakcine melju danima nego da sam ukačila koronu. 

Nisi ni svesna koliko si u pravu. Bravo za vakcinaciju :kralj:

Nisi ni svesna koliko si u pravu. Bravo za vakcinaciju :kralj:
Ja sam to preuzeo kao odgovor svakm debilnom antivakseru na koga naletim..

.... Shiit has hit the fan!

Samo vas čitam i zavidim, hoću i ja reakciju

18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja sam to preuzeo kao odgovor svakm debilnom antivakseru na koga naletim..

Svaka tebi čast što uopšte polemišeš iole civilizovano. Ja sam počela otvoreno da vređam i napušavam. 

1 hour ago, Ros said:

mala guzvica danas na novosadskom sajmu. mama imala termin u 12:05, a prosla dva sata kasnije.

Опис није доступан.

Tu je negde i moja keva bila. Dobila je sinoc oko 21h cas poruku da dodje danas u podne na sajam. Bila malo neprijatno iznenadjena guzvom, ali kaze da je islo relativno brzo, pustali po 20 unutra. Svi kinesku dobili..

34 minutes ago, Valkyrie said:

Svaka tebi čast što uopšte polemišeš iole civilizovano. Ja sam počela otvoreno da vređam i napušavam. 

to bre!

ja peglam sve sa posla od pocetka pandemije oko maski, distanciranja, a sad vakcina. 

Rusija je vakcinisala tek oko milion ljudi... tek duplo više od najbolje zemlje u našem regionu. Baš iznenadjujuć broj

5 hours ago, francuski sobar said:

Vara vas momak, sve je zaoukruzio. :fantom:

ako nek je ziv i zdrav. mene chudi i da bi rusa zaokruzio, al ajde :hihi:

elem sushtina je da zovu, da prodjesh 5 nivoa administracije i da ti (tek!) na shestom, a vec shilje iglu, samo kazu a vi znate da je vakcina kineska :hihi:

tako se poso zavrshava. drug tito se ne bi akao ni toliko :s_p:

edip@dragisga. radisha, sutra ti kazi kakav je rajfajzen bio, a ko je od danas revakcina. sutra se poznaju junaci :hihi:

Edited by gospa buba

moja koleginica koja ceka kineza vec nedeljama, lecena od kancera, stvarno joj stalo da se vakcinise, danas zvala, rekli joj - sad nema neko vreme nista, samo za drugu dozu. pa ce nekad da bude, al ne znamo kad. jbga, za nju mi bas tesko sto se kida i iscekuje.

Background Picker
Customize Layout