Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

24 minutes ago, Caligula said:

Jeri dobio neko iz Zemuna poziv?

Ili mi na kraju

dobio moj tast, bio juce, ali on 75+

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

21 hours ago, maheem said:

Drugarica koja radi HR i posluje sa kinezima kaže da oni u 90% slučajeva nisu vakcinisani kao evropljani. Mislim na redovne vakcine. Biće da je stvar prakse al da ne lupetam nek @banecare1 napiše nešto više na tu temu.

kinezi primaju mnogo obaveznih vakcina do i tokom skolskog uzrasta. imaju knjizice sa planom vakcinacije, koliko se secam imaju nekoliko termina tokom prve godine zivota. bez potvrde da su primljene sve obavezne ne moze se u zabaviste i skolu. 

6 hours ago, dragance said:

Moja fizioterapeutkinja (je vrlo zgodna devojka, često idem kod nje...) je fasovala kovid 6 dana nakon prve doze vakcine. Sada je ok.

Šta se tada dešava? Dobija drugu dozu u zakazanom roku ili se to odlaže? 

Nisu jos prosle tri nedelje od prve doze, tj tek jesu. Pitacu je sledeci petak. Mislim da ce primiti svakako u predvidjenom roku.

8 hours ago, dragance said:

Moja fizioterapeutkinja (je vrlo zgodna devojka, često idem kod nje...) je fasovala kovid 6 dana nakon prve doze vakcine. Sada je ok.

Vakcina odma' deluje!

valjda je poenta posta bila da se dragance pohvali da ide kod dobre picke na masazu :unsure:

1 hour ago, dragance said:

Nisu jos prosle tri nedelje od prve doze, tj tek jesu. Pitacu je sledeci petak. Mislim da ce primiti svakako u predvidjenom roku.

da li u englenskoj (ako sam dobro shvatio da si trenutno tamo), druga doza ide poslije 12 nedelja?

da li u englenskoj (ako sam dobro shvatio da si trenutno tamo), druga doza ide poslije 12 nedelja?

Tako su rekli, a onda naucnici trazili da se prepolovi na 6.

Sent from my iPhone using Tapatalk
40 minutes ago, Joe D said:

valjda je poenta posta bila da se dragance pohvali da ide kod dobre picke na masazu :unsure:

mislis bolesno dobre :covid19: ?

Upravo pelcovani gospoja i ja.

Fino, cisto, uredno.."Dobar dan - izvolite"..kako i prilici nekadasnjoj K&K monarhiji.

Jedino sto je riba koja me je bocnula izgleda do juce radila u mostogradnji.

svaki fizioterapeut popizdi kad neko traži masažu, a maseri vole kad ih oslovljavaju kao fizioterapute

prvi su išli u školu 4+ godine, a drugi uglavnom neki kursić od plafon mesec-dva dana

51 minutes ago, Joe D said:

Ako ti je upiranje iz sve snage palcem u misic na ramenu seksi, slobodno izvoli. Ali da je ona super - jeste :wub:

6 minutes ago, omiljeni said:

svaki fizioterapeut popizdi kad neko traži masažu, a maseri vole kad ih oslovljavaju kao fizioterapute

prvi su išli u školu 4+ godine, a drugi uglavnom neki kursić od plafon mesec-dva dana

Naravno. Nisam ni hteo "masazu", niti je dobio. Otpada mi rame.

23 minutes ago, borris_ said:

Ovo sto rece jms, mada lekari imaju pravo da sami odluce vreme davanja druge doze.

12 minutes ago, SNARC said:

Jedino sto je riba koja me je bocnula izgleda do juce radila u mostogradnji.

Po izgledu ili nacinu bockanja :D 

Background Picker
Customize Layout