Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

znači od najavljenih 250k doza sputnjika koje su trebale da stignu pre nedelju dana spalo se na 50k

- baš će ispasti da se na nama sprovodi evropska proba kineske vakcine :happy:, da nije tako za očekivati je da bi i u feb i martu stiglo po milion doza

edit

a možda je sve samo priča kako bi se aodlučni naterali da preseku i zadovolje se kineskom vak. da ne propadne narudžbina :D

Edited by gone fishing

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

poznanica <40 juče se prijavila danas dobila sms da je sutra na redu

4 minutes ago, gone fishing said:

znači od najavljenih 250k doza sputnjika koje su trebale da stignu pre nedelju dana spalo se na 50k

- baš će ispasti da se na nama sprovodi evropska proba kineske vakcine :happy:, da nije tako za očekivati je da bi i u feb i martu stiglo po milion doza

Iskren da budem, ja sam prelomio da primim Kineza kad sam video ovu fotku:

maktoum-vacina-covid.jpg

Gazda od Dubaia, kad može on, mogu valjda i ja.

11 minutes ago, renne said:

poznanica <40 juče se prijavila danas dobila sms da je sutra na redu

moj cale se nervira sto njega ne zovu a ima preko 65...prijavljen prve nedelje, pre neki dan izmenjeno na kineza...bgd :D

35 minutes ago, yabadaba said:

Znači šta očekujemo od vakcina: Fajzer 100k u februaru, Sputnik 25+25k sledeće nedelje i neizvesna AstraZeneca.

Za kineze se nada da će biti nova isporuka pre maja-juna, a možda i u februaru :blink:

Tako malo?

Tako sam razumeo glavnog nabavljača u dnevniku

Ništa, sačekaću.

Vidim neki podatak da je Srbija vakcinisala 4,6% stanovnistva? To je oko 300k ?! ima li to smisla, ne pratim vesti.

Ako je priblizno tacno, onda ako u februaru stize 150k gorepomenutih vakcina. svi ce skoro dobiti ko je hteo? jer ima manje od 400 ili 500k prijavljenih? Jel sam nesto propustio? Ja sam trazio rusku ili fajzer pa mi deluje da nije nemoguce da okrenu moj broj do kraja februara

---

A od marta će biti minimum ista količina, a verovatno još više. Biće vakcinisan svako ko želi do juna što je odlično. 

Bilo bi interesantno da se vidi postotak onih koji se nisu prijavili a vakcinisali su se.

I ukupni br. prijavljenih

Ja znam desetak ljudi koji su se za vikend i juce vakcinisali "bez poziva" na sajmu.  Ali svi su bili prijavljeni. Ne verujem da je znacajan broj ljudi primio a da se nije pre toga makar prijavio za neku od vakcina

Edited by Далибор

Ja mislim da su prioritete gurali i po opštinama, a ne samo po godištima. Neko je ovde komentarisao da je to što su tamo sređeno kartoni, ali ne verujem da je bilo vremena da se gleda u kartone.

Gomilu zdravih mladih sa vračara su zvali... Znam ih barem petoro 30-40g.

Ja isto prijavljen od prvog dana na sve vakcine, još ništa... Ko mi kriv kad nisam vračarac.

Za ove pare sto ce da deli mogao je da kupi 10 miliona doza Fajzera, i da ih plati 40 evra po dozi, duplo vise od Izraelaca :fantom:

7 minutes ago, Spooky said:

Ja mislim da su prioritete gurali i po opštinama, a ne samo po godištima. Neko je ovde komentarisao da je to što su tamo sređeno kartoni, ali ne verujem da je bilo vremena da se gleda u kartone.

Gomilu zdravih mladih sa vračara su zvali... Znam ih barem petoro 30-40g.

Ja isto prijavljen od prvog dana na sve vakcine, još ništa... Ko mi kriv kad nisam vračarac.

Izgleda da je to objašnjenje za debilariju. Nemaju centralizovanu bazu za grad, tako da sam ja, koji sam prijavljen na Vračaru, dobio poziv u roku od dana. Imao sam sreću da tražim da vakcinacija bude na Savskom Vencu, pa me dopalo sajmište, pošto je, čujem, u vračarskom DZ-u haos, sumnjam da bi tako brzo dobio poziv inače.

Background Picker
Customize Layout