Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja roditelje prijavio prosle nedelje za bilo koju i jos nista nije stiglo...

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Dakle, ko je jamio kineza, jamio je. Dugo je i trajalo.

Naravno da ovako mogu da razvlače postojeće količine do nekih novih većih isporuka ko zna kad i pretvaraju se da smo uspešni.

Po Blumbergovim podacima pokrivenost populacije Srbije naručenim vakcinama je 34%, pokrivenost populacije EU 184%, a Britanije i Kanade po preko 300%.

https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/

Edited by vememah

10 minutes ago, vememah said:

Naravno da ovako mogu da razvlače postojeće količine do nekih novih većih isporuka ko zna kad i pretvaraju se da smo uspešni.

Po Blumbergovim podacima pokrivenost populacije Srbije naručenim vakcinama je 34%, pokrivenost populacije EU 184%, a Britanije i Kanade po preko 300%.

E, pa jebo ja mater njima sebicnu sa pokrivenoscu od 300%, neka se napuse kurca.

Jbg tako to ide kad je slozan narod. A ne ko mi. Vucic kad je teo zajebati Merkelovu da nam fali respiratora odmah skocili Djilasovci i vicu laze laze laze!

42 minutes ago, cartman said:

Nego sta nego je mama!

Zenini roditelji koji su iz Knjazevca sve zavrsili lagano u prva dva dana. Posle par dana ih zvali iz epidemioloske sluzbe da ih pitaju kako se osecaju i da li su imali neke nezeljene reakcije.

Mada znajuci ljude koji su u upravi bolnice i kako su hendlovali situaciju nisam nista manje ni ocekivao. Veliko postovanje i naklon imam za sve ljude koji tamo rade.

15 minutes ago, de Sisti said:

Ja roditelje prijavio prosle nedelje za bilo koju i jos nista nije stiglo...

Isao sam logikom da je bolje da se prijavimo negde u nekoj mojoj juznobanatskoj pustari, gde zvanicno vode da ima bar 30% stanovnika zvanicno vise nego sto ih ima..i da ce lako i brzo moci da se dodje na red.

Nisam pogresio, odgovoreno nam je za par sati, vakcinacija prekosutra.

Ergo ako imate vremena i volje da se provozate, topla preporuka..vakcinisite se u ravnici :)

14 minutes ago, vememah said:

Narucene i pristigle su dva sveta..mada ne sumnjam da ce im sve stici, stoka samoziva.

ima pokojni ravaneli odličan thread na tw o situaciji u redu na sajmu

sadnice japanskih trešanja2

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ima pokojni ravaneli odličan thread na tw o situaciji u redu na sajmu

sadnice japanskih trešanja2

daj link, ne znam mu nick tamo

meni taj stampedo danas ne deluje bash normalno. ko je hteo da postigne i shta? da se shalje neka slika u svet? :unsure:

mislim, kod nas svaki javni dogadjaj ima neki okidach. shta se ovde desilo?

Edited by gospa buba

Just now, gospa buba said:

meni taj stampedo danas ne deluje bash normalno. ko je hteo da postigne i shta? da se shalje neka slika u svet? :unsure:

nego sta nego slika u svijet, suludo bre, red ne moze da se sagleda, bila sam, okrenula se i vratila kuci. leglo zaraze. mogli su vec pet puta da otvore vakcinalne punktove po drugim salama u bgd.

ispred hale 3 gdje su javna preduzeca na vakcinisanju je podnosljivo.

4 minutes ago, morgana said:

daj link, ne znam mu nick tamo

13 minutes ago, harper said:

E, pa jebo ja mater njima sebicnu sa pokrivenoscu od 300%, neka se napuse kurca.

Ovo je istorijski trenutak gde ću se po prvi put složiti sa harperom.

Mislim da su porudzbine koje pokrivaju 200 ili 300 posto stanovnistva tolike jer su napravljene jos dok su vakcine bile u fazi ispitivanja. Dakle, hedging, narucis sve, racunajuci da ce samo neke da budu efikasne i odobrene. 

Kako se samo ova trula banda dobro zabavlja dok se zajebava sa sopstvenim narodom. Najkretenskija vlast u istoriji Evrope sigurno!

Dok se Englez,Nemac,Bugarin...krije u šifonjeru i misli dal će biti vakcinisan u poslednjoj trećini četvtog kvartala 2022. dotle se 1 Mile već vakcinisao.

Pobeda.

Edited by Apollo Creed

13 minutes ago, Kampokei said:

Mislim da su porudzbine koje pokrivaju 200 ili 300 posto stanovnistva tolike jer su napravljene jos dok su vakcine bile u fazi ispitivanja. Dakle, hedging, narucis sve, racunajuci da ce samo neke da budu efikasne i odobrene. 

I plaćene. Teško da bi kompanije ušle u toliki rizik sa istraživanjem vakcine da im države nisu tresnule kintu za to.

Background Picker
Customize Layout