Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dopuna: piše u članku da su efektivnosti korigovane po polu i uzrastu (kako bi bile uporedive).

U Nehruovoj ima 15ak ljudi koji cekaju vakcine, ali ide brzo. Info od pre par minuta.

3 hours ago, Milosh76 said:

U Nehruovoj ima 15ak ljudi koji cekaju vakcine, ali ide brzo. Info od pre par minuta.

zavidim. 
ja stao u red za ćerku dok ne dođje iz škole. bar 3 sata ću čekati. mahom mladi i tinejdžeri 

kada se pošalje zahtev e upravi za zeleni eu sertifikat, nakon koliko taj sertifikat stiže na mail ?

ed.

i da, gde skidate green pass, na play prodavnici ? 

jeste li proverili, koji je najbolje da se skine, šta šljaka ?

neko je čini mi se pominjao neki poljski ???

Edited by dùda

slovački

• Popular Post

Epilog bustera, za koga zanima: jučer ujutro nestao i otok aksilarnog limfnog čvora. Koronu nisam dosad imao, plan mi je da je nikad i ne dobijem i radim sve što je razumno i u mojoj moći da bude tako.

1 hour ago, dùda said:
kada se pošalje zahtev e upravi za zeleni eu sertifikat, nakon koliko taj sertifikat stiže na mail ?

Odes na eupravu, ulogujes se, kliknes na EU Sertifikat, ubacis podatke, traze ti i broj pasosa i posle bukvalno minut stigne na mail.

Ja sam skinuo posle sat vremena bukvalno, evo i zeni sad, vakcinisala se jutros oko pola 11

Edited by Milosh76

Ja

1 hour ago, Milosh76 said:

Odes na eupravu, ulogujes se, kliknes na EU Sertifikat, ubacis podatke, traze ti i broj pasosa i posle bukvalno minut stigne na mail.

Ja sam skinuo posle sat vremena bukvalno, evo i zeni sad, vakcinisala se jutros oko pola 11

Ja sam sve to uradila evo ima dva sata i ništa mi nije stiglo.

Da ponovim :blink: ?

Skini app i skeniraj qr code sa potvrde i to je to

Jel si pogledala JUNK folder? (zvuci kao standardan dosadni savet, ali cesto se desi da je bas tamo mail :) )

Ja bih sacekao jos neko vreme i onda ponovio zahtev. I tako ti "masina" salje mail, a ne neki jadnik koji sedi za kompom i odgovara na zahteve :D

3 minutes ago, Milosh76 said:

Jel si pogledala JUNK folder? (zvuci kao standardan dosadni savet, ali cesto se desi da je bas tamo mail :) )

:isuse: 

baš tamo je bio 

na pamet mi nije palo :D 

hvala :thumbsup:

A zašto dolaze 3 komada ? 

Šta će mi sad za dozu 1 i  2 :blink:

8 hours ago, Milosh76 said:

5 hours ago, Ros said:

zavidim. 
ja stao u red za ćerku dok ne dođje iz škole. bar 3 sata ću čekati. mahom mladi i tinejdžeri 

srbija i nemacka (ako se ne lazem)

eeee srbijo medju sljivama

9 minutes ago, dùda said:

A zašto dolaze 3 komada ? 

Šta će mi sad za dozu 1 i  2 :blink:

Zato sto kad ih stampas dobijes kao knjizicu koju pokazujes, valjda. A mozes skinuti tu slovacku aplikaciju, ocitati QR kod trece doze i onda ce ti sve tri biti upisane. Aplikacija radi i offline, zove se GreenPass

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.it.greenpass

Edited by Milosh76

11 minutes ago, cedo said:

srbija i nemacka (ako se ne lazem)

eeee srbijo medju sljivama

samo sto je u Srbiji lakše doći do vakcine. online termine u minhenu možeš zaboraviti. ovo je danas bila neka akcija u obližnjem staračkom domu