Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Moje supruga je imala oticanje limfnih posle fajzera

35 minutes ago, desboj said:

Da li je neko imao komplikaciju, konkretno oticanje limfnih čvorova posle Fajzera ili Moderne?

Ono malo što sam guglao kaže da može(kao i posle bilo koje vakcine) i to najčešće 10ak dana posle doze ali može i kasnije, i da traje oko nedelju dana.

Meni bogami prošlo mesec i kusur od bustera i skoro mesec od četvorovalentne vakcine za grip i počelo da otiče ispod leve miške, za sad stoji na veličini manjeg oraščića, pozicija drugi ili treći podpazušni čvor, i tu je peti dan.

U svakom slučaju odoh kod endokrinologa i na UZ, ako nije od vakcina ne smem ni da mislim šta sve može biti...:ph34r:

Danas, trinaesti dan nakon trećeg Fajzera, otečeni limfni čvorovi na vratu... Ne znam da li se to može povezati sa vakcinom.  Uglavnom pominju oticanje ispod pazuha ne pominje se vrat često?

Svakako dans idem na pregled drugim povodom, pa ću pričati s lekarom i o ovome...

ja sam imao 2-3 dana posle bustera ispod pazuha oticanje, trajalo, tako 2-3 dana....

Ovde izgleda nece ni biti 3 doze, samo za starije od 60 i one iz rizicnih grupa.

Moje supruga je imala oticanje limfnih posle fajzera

Koleginica jedna ovde posle Moderne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je neko imao komplikaciju, konkretno oticanje limfnih čvorova posle Fajzera ili Moderne?

Ono malo što sam guglao kaže da može(kao i posle bilo koje vakcine) i to najčešće 10ak dana posle doze ali može i kasnije, i da traje oko nedelju dana.

Spoiler

Meni bogami prošlo mesec i kusur od bustera i skoro mesec od četvorovalentne vakcine za grip i počelo da otiče ispod leve miške, za sad stoji na veličini manjeg oraščića, pozicija drugi ili treći podpazušni čvor, i tu je peti dan.

U svakom slučaju odoh kod endokrinologa i na UZ, ako nije od vakcina ne smem ni da mislim šta sve može biti...[emoji185]

Posle druge doze Fajzera nekih 5 dana mi bili otekli limfni čvorovi na preponama i bilo bolno na dodir.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

On 15.12.2020. at 2:44, Tsai said:

Anketa o vakcinaciji

Moglo je ovo malo bolje da bude osmišljeno, jer odgovor na drugo pitanje implicira odgovor na prvo.

U nedelju primila Fajzera, posle AZ (reakcija 0). 

Reakcije na Fajzera, osim što sam u nedelju zaspala u 19.30 i spavala do ujutru, i malo bola u ruci, nema. 

Danas na poslu, u nekom trenutku, osetim nešto...najbliži opis je žuljanje, ispod levog pazuha. Panika kreće, jer je brat od strica, pre pet godina, umro od limfoma. 

Hvala ovom forumu, od kog sam saznala da je to jedna od mogućih reakcija na vakcinu. 

Frkica mi jer se javilo mesec ipo dana posle treće doze fajzera i mesec posle vakcine protiv gripa pa ću na ful pregled da budem miran. Nikako ne ide u korist ni pušenje ni što radim u zoni zračenja.

Danas u meni stigao ovaj sms od Batuta da se prijavim za termin i izaberem vakcinu. 

Da uradim to ili odem na svoju ruku na sajam? 

na svoju ruku. shta ih briga gde ceshbtibda idesh i shta cesh da radish :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Taj sms iz Batuta nema veze sa realnošću. Šalju ga redom. Ja ga dobila nakon što sam već uveliko primila treću dozu.

Negde sam procitala da je Telenor dobio "naredjenje" da svima posalju sms 

Poslali su svi operatori (ne znam za A1, Telenor i MTS jesu) SMS svim korisnicima. Meni je stigao SMS osim na privatni broj i na broj koji ima biznis tarifu i čiji vlasnik je pravno lice.

Edited by Velocipede