Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Šala mala, opustite se 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

a jbg, ne mogu da se opustim, ispižđena sam od jutros totalno

sad bih išla da onom zlotvoru na sajmu razlupam njušku  :fur:

44 minutes ago, renne said:

Mojima svima tražili dokaz o državljanstvu. I uneli na licu mesta

Gde to? Negde pogranicno, ili?

Meni ne samo da nisu trazili nikakav dokument u poliklinici klinickog centra, vec ne vidim kada su mogli da uvale tu kompjutersku proveru, bukvalno sam usetao sa onim papirom o saglasnosti, ova proverila da li su svi podaci popunjeni, odnela do doktorice i ona me pitala par rutinskih pitanja dok je drzala saglasnost u rukama i upisala vakcinisanje u levu ruku....
30 sekundi posle sam bio vakcinisan. Jos nisam dobio potvrdu vakcinacije (mozda nisam ni unesen u komp?)...

Kao "potvrdu o vakcinaciji" sam dobio papir na kome je pisalo sinopharm I doza i datum - bez imena ili bilo kakvih dodatnih podataka.

Edited by Spooky

dupli

Edited by Spooky

3 minutes ago, Spooky said:

Kao "potvrdu o vakcinaciji" sam dobio papir na kome je pisalo sinopharm I doza i datum - bez imena ili bilo kakvih dodatnih podataka.

Sa rvak datumom ili bez ?

To mora da se racuna 21 dan i preko toga je ok ?

7 minutes ago, villiem said:

Sa rvak datumom ili bez ?

To mora da se racuna 21 dan i preko toga je ok ?

Evo kako izgleda "potvrda o vakcinaciji" (a dobio sam je pre vakcinacije od doktorke)
https://www.dodaj.rs/image/Lujdat (ako moze neko na priv da mi javi kako da sharujem slike sa ovih image sharing sajtova tako da imam thumbnail koji linkuje na fotku...)

Edited by Spooky

• Popular Post

ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda

posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli :wacko:

zahvaljuju se do neba ljudima sa foruma koji su mi rekla da idu za mitrovicu :D

dakle hvala @renne, @Moonwalker, @duma @villiem i svima, ako sam nekoga zaboravila :wub:

20 minutes ago, Spooky said:

Gde to? Negde pogranicno, ili?

Meni ne samo da nisu trazili nikakav dokument u poliklinici klinickog centra, vec ne vidim kada su mogli da uvale tu kompjutersku proveru, bukvalno sam usetao sa onim papirom o saglasnosti, ova proverila da li su svi podaci popunjeni, odnela do doktorice i ona me pitala par rutinskih pitanja dok je drzala saglasnost u rukama i upisala vakcinisanje u levu ruku....
30 sekundi posle sam bio vakcinisan. Jos nisam dobio potvrdu vakcinacije (mozda nisam ni unesen u komp?)...

Novi Beograd, belexpo

16 minutes ago, dùda said:

posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli :wacko:

Pa sad, Srem, Vojvodina sve je to druga država u odnosu na pašaluk™... :fantom:

mitleuropa.

sve neki fin svet

34 minutes ago, dùda said:

ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda

zahvaljuju se do neba ljudima sa foruma koji su mi rekla da idu za mitrovicu :D

dakle hvala @renne, @Moonwalker, @duma @villiem i svima, ako sam nekoga zaboravila :wub:

naisli na budaletinu u batutu. 

drago mi je da su zavrsili vakcinaciju, ljudi su se prijavili onako kako euprava nalaze, nije njihova krivica sto u nekoj tabeli nije razgraniceno drzavljanstvo od rezidencije 

Sad i Danci stopirali Zeku, zbog ugrusaka

O, svašta :huh:

U Italiji 2 vojnika umrla od infarkta dan-dva posle AZ :sad: koje sranje

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Background Picker
Customize Layout