Jump to content
IGNORED

Izdvojeni simptomi (tema bez diskusije)


I*m with the pilots

Recommended Posts

Quote

Nemamo neku temu gde stoje izdvojeni simptomi, koliko vidim? Ne bi bilo lose da se napravi jedna, u kojoj se ne bi diksutovalo, nego samo pisalo sta su preneli prijatelji, poznaninici i ini iz svojih borbi? Znam za ovu gde se forumasi bore protiv virusa ali tu vec ima milion strana od kojih su pola pisma podrske (sasvim opravdana). Kom adminu bi se trebalo javiti za ovo? @Redoran

Videh jedan bas cudan simptom koji je prenela poznanica pa mi je tako pala na pamet ova ideja.

 

Posto se niko ne javlja, resih da otvorim temu. Dakle, necemo da diskutujemo ovde, osim ako se ispostavi da je nesto pogresno.

Stavljajte simptome za koje cujete, pogotovo ako nisu ~ standardni.

 

Evo tog neobicnog:

 

Quote
Modro ispod noktiju
Dragi moji, moram sa vama da podelim jedno moje Covid + iskustvo o kome se retko priča, a mislim da je veoma važno i da može biti od pomoći ljudima koji se kod kuće leče od Covida, bez lekarskog nadzora. Radi se o pojavi modre boje ispod noktiju na šakama (iskreno, nokte na nogama nisam gledao). To izgleda kao kada se ruke zimi smrznu od hladnoće pa nokti pomodre. Ukoliko kod sebe primetite ovu pojavu znajte da je to signal za uzbunu. Lekarsko objašnjenje koje sam ja dobio glasi: U pitanju je niska saturacija, odnosno, nizak nivo kiseonika u krvi. Hitno se obratite lekaru, koji bi trebalo da vas stavi na dopunski kiseonik. Tu vreme igra ključnu ulogu!
Pojava modrih noktiju u mom slučaju, iako sam bio na bolničkom kiseoniku, je bila najava visoke temperature preko 40 C i dva dana teške borbe sa temperaturom i najmorbidnijim zamislivim halucinacijama (one zaslużuju poseban tekst).
Nadam se da će ovo nekome biti od koristi. Čuvajte sebe i vaše lepe porodice. Zdravi mi bili.
Igor"

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...