theanswer Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 2 hours ago, freakns said: prica je sasvim realna. ne kazem da je iskljucivi razlog, ali i Denver i Detroit su mu nudili 20 milki, izabrao je Detroit zbog svojih stavova. da je Detroit ponudio 12 a Denver 20, onda stavovi mozda ne bi igrali ulogu, ali kao tas na vagi, svakako da. Da, imao je stav da hoće da bude prvi igrač tima i ima 20 šuteva po tekmi
zorglub Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Koliko mi na onu stvar ide ta priča o jadnim crnim milionerima koji u "belim" gradovima ne mogu da nađu soul food place. Ta nabeđenost u situaciji gde si plaćen kao sultan da proteruješ loptu kroz obruč, a tebi je pre ličnog napretka i uspeha šatro bitniji komjuniti, more mrš. Skoro kao nekakva samovoljna segregacija.
precog Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 mene zanima kako ce da utice na komjuniti time sto ce da igra u detroitu, koju dobit ima zajednica u detroitu od njega?
theanswer Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) Ma daj, Grent je rođen u Portlandu, jednom od najbeljih gradova je li, igrao highschool u Merilendu na prep privatnoj katoličkoj školi za dečake gde su igrali i Oladipo, Fulc, njegov burazer itd a išao na Sirakjuz. Ideja da bi on u Detroit prešao jer želi da pomogne lokalnoj zajednici u Detroitu zasmejava. Na stranu što to može da uradi kad god želi, tokom sezone svakako je na putu češće nego što je u gradu, a u offsezoni ga ništa ne sprečava da živi gde god želi. Edited January 22, 2021 by theanswer
omiljeni Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 nisam nikad ništa čitao/gledao o Grantu i sve što znam o njemu je da je iz košarkaške porodice (i da je rođen u Portlandu jer je ćale igrao za Blazerse), ali pretpostavljam da je čovek negde izjavio da mu je mnogo drago što igra za crnog GM i crnog head coacha i što su u crnom gradu, a sad ppp od toga nekako napravio da je to bio presudan faktor pri donošenju odluke i da je u životu jedino bitno da pomaže crnu zajednicu u Detroitu u kojem nikad u životu nije ni bio. Tako Bjelica izjavi da mu je drago što igra za tim gde su Divac, Peja, Drobnjak i Bogdan i sad mi izvedemo zaključak da je Bjelica ispalio Sixerse i otišao u Kingse jer je želeo da pomogne srpskoj zajednici u onom selu kod Sakramenta gde za Božić dovedu Divca da zajedno sa napupelim četnikušama ceo dan pucaju iz kubura i pušaka. I još dosolimo to sa dobrovoljnom segregacijom.
napadaj Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 nisam nikad ništa čitao/gledao o Grantu Case closed 1
Amos Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 hour ago, 1n54jd3r said: Jokara u trci za MVP analiza Jos da nije napisao TJ McBride nego neko zvucnije ime, pa da odjekne dalje od nas devetorice sa foruma. Karikiram al' znas na sta mislim. 1
theanswer Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) Pa dobro, izašlo je na 538 i ESPNu i to je nešto. Da Embid beleži ovakve brojke i partije bio bi runaway kandidat za mvp-a trenutno. Sa druge strane da bi bio u priči do kraja Denver mora bar treći na zapadu da završi Edited January 22, 2021 by theanswer
freakns Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 29 minutes ago, Mos said: Jos da nije napisao TJ McBride nego neko zvucnije ime, pa da odjekne dalje od nas devetorice sa foruma. Karikiram al' znas na sta mislim. TJ McBride 8 minutes ago, theanswer said: Pa dobro, izašlo je na 538 i ESPNu i to je nešto. Da Embid beleži ovakve brojke i partije bio bi runaway kandidat za mvp-a trenutno. Sa druge strane da bi bio u priči do kraja Denver mora bar treći na zapadu da završi jeste.., i ja budala uzmem da citam, iako je TJ McBride... i dodjem do: "something we likely could have expected after the team lost versatile defenders like Jerami Grant and Torrey Craig during the offseason" Torey Craig je versatile defender taman koliko i Trae Young. obojica mogu da cuvaju paraplegicnu kozu, znak pored puta i Torey Craiga. naravno da dalje nisam citao...
Joe D Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) ne biva se mvp-jem sa 50% skorom. jokic jos ceka da ostvari pobedu protiv iole relevantne ekipe ove sezone, sta bi se o embiidovim brojkama(koje s brutalne, btw) ovde pricalo da ne moze nikog da pobedi, kad vec moras da ga uvodis u pricu? Edited January 22, 2021 by Joe D
theanswer Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) 6 minutes ago, Joe D said: ne biva se mvp-jem sa 50% skorom. jokic jos ceka da ostvari pobedu protiv iole relevantne ekipe ove sezone, sta bi se o embiidovim brojkama(koje s brutalne, btw) ovde pricalo da ne moze nikog da pobedi, kad vec moras da ga uvodis u pricu? Filadelfija ima tačno pobedu više od Denvera Dve izvinjavam se Edited January 22, 2021 by theanswer
Joe D Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Pa? Sa embiidom su ravno 10-2. Ne znam cemu opste pominjanja istog, po kom kriterijumu on manje zasluzuje da bude u raspravi za mvp-ja u ovom trenutku?
Recommended Posts