Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Nije moglo lepše da se završi nego sa Beverlijevom svinjarijom. Kakva klinika CP-a, polivam se pepelom posle kritike od pre 2 dana. Neočekivan blow up, auuf :hail:

• +1 2
Posted

Bravo Monty i ekipa.

Stvatno su ulepšali ove dve sezone gledanja NBA.

• +1 4
Posted

Zasluzeno, najbolja ekipa zapada. Idemo po titulu sad.

CP3 kosarkaska klinika.

• +1 4
  • Wub 1
Posted (edited)

Sto bi rekao ppp - CP3 propo! :lolol:

Edited by MiddleClass
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

ovo znaci samo jedno, a to su dve stvari: janis je zavrsio sezonu ako baksi odu u finale i jang je zavrsio sezonu ako hoksi odu u finale.

veliko sranje sto je kris pol ovako izdominiro nakon sto je 3 utakmice bio debeli minus za svoju ekipu. ali sta ces...

Posted

Klipersi bi bili gledljivi da nemaju trećinu u timu klasičnih bitangi koje predvodi smrad Beverli. Sjajno ga je školovao CP3. Lepo na zapadu još da uđe Atlanta i to je to.

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Jozef K. said:

Klipersi bi bili gledljivi da nemaju trećinu u timu klasičnih bitangi koje predvodi smrad Beverli. Sjajno ga je školovao CP3. Lepo na zapadu još da uđe Atlanta i to je to.

Vidi se da je u Olimpijakosu igrao :fantom:

• Haha 1
Posted

Ma nek su ispali Lejkersi i Fila i meni odmah dobar PO. Što se Netsa tiče 50/50 sam, kvalitetnih komada budala imaju ali greota je ne gledati Duranta što duže.

• +1 3
Posted
1 hour ago, theanswer said:

Vidi se da je u Olimpijakosu igrao :fantom:

Teška priča. Pomalo ga i opravdavam zbog toga al definitivno treba psihijatrijsku pomoć.

• +1 2
Posted (edited)

Ko god osvoji ove godine - odlično za NBA. Najmanje bih voleo da osvoji Milvoki jer igraju najružniju košarku i ne volim tip košarke koji Janis igra (bullyball), pogotovo ovo glupiranje sa šutiranjem bacanja od po minut što ubije ritam utakmice. 

Po svemu prikazanom najviše zaslužuje Finiks i mislim da imaju najviše šansi, doduše dosta zavisi od toga da li je Janis out.

Edited by garmonbozia
  • +1 1
Posted

Ima istok jos da se igra - sa Janis in/out, bez razlike. 

Posted

Zato sam i rekao da zavisi da li je Janis in/out jer mislim da je Milvoki teži protivnik za Finiks od Atlante, možda grešim. 

Posted

Feniks se da propadne cekajuci dok istok zavrsi - to je garantovano jos 2 a verovatno i 3 utakmice - ko god da izadje za istoka ima da bude u naletu™ a Sansi ima da se izduvaju...

#zezamse 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...