precog Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 12 minutes ago, Milošica said: Al mu je zato i bez istezanja kita 25 cm. moze da te zalepi iz mesta?
Amos Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Barton svakako ide dogodine, tako da je ta priča pri kraju, ali da bi bio korisno telo™ trenutno - bi.
1n54jd3r Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 5 minutes ago, Mos said: Barton svakako ide dogodine, tako da je ta priča pri kraju, ali da bi bio korisno telo™ trenutno - bi. mozda odbije player option na 14.9M i potrazi neki visegodisnji ugovor
napadaj Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 (edited) Pratim sport otkako znam za sebe, nikoga nikad nisam voleo ovako kao njega. MVP MVP Edited June 8, 2021 by napadaj 1
pbg12345 Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 2 minutes ago, napadaj said: Pratim sport otkako znam za sebe, nikoga nikad nisam voleo ovako kao njega. MVP MVP uf citam ovaj post na post privju i mislim milosica pise o kampacu 2
Micko8 Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Cestitke Jokicu , zasluzeno, bio je najkonstantniji u regularnom delu sezone . Da , zaboravio sam ,Capella i Cousins su takodje centri koji mu prave probleme u medjusobnim duelima, sa Capellom je djene djene , nekada odigra dobro, nekada slabo . Cousins je i na poslednjem mecu koji su Klipersi odigrali sa Denverom, odigrao veoma dobro , namucio je Jokica posteno.
Time Crisis Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 1 minute ago, Micko8 said: Cestitke Jokicu , zasluzeno, bio je najkonstantniji u regularnom delu sezone . Da , zaboravio sam ,Capella i Cousins su takodje centri koji mu prave probleme u medjusobnim duelima, sa Capellom je djene djene , nekada odigra dobro, nekada slabo . Cousins je i na poslednjem mecu koji su Klipersi odigrali sa Denverom, odigrao veoma dobro , namucio je Jokica posteno. Problem nije bio Capella već Harden 1
Micko8 Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 I protiv Atlante je lose odigrao ove sezone. Mada njega moze da nadigra kada hoce.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 ovo mi je potpuno nestvarno “gledam” nba od onog mcdonalds turnira, i da mi je tada neko rekao da će jedan naš košarkaš biti najkorisniji(najboljii) igrač cele lige bio bi mi potpuni sf kao da danas neko kaže da će za x godina član ak paraćin trčati 100m za 9.49 ej 41 pik četrdesetprvi 9
Have_Fun Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa omgomgomgomgomgomgomgomg aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Jokaraaaaaaa 1
Recommended Posts