Joe D Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ocekujem samo Jazz-Clippers da bude krljanje, Sixersi, Sunsi, Netsi ce relativno lagano proci.
kralj Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 letonska baba za mekuloma, who says no?Al niko ni da digne obadve.Naročito za Borišu od baltikaPoslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
J.R. Cash Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 hour ago, Joe D said: letonska baba za mekuloma, who says no? Portland.
J.R. Cash Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 hour ago, Joe D said: Ocekujem samo Jazz-Clippers da bude krljanje, Sixersi, Sunsi, Netsi ce relativno lagano proci. Malo sam bio pripit dok sam gledao i zamalo nisam dobio vrtoglavicu od onog tempa, ali mi je posle prve utakmice ostao utisak da ne znam sta ce biti u drugoj, ali da sam prilicno sigurnan da Bucksi dobijaju obe u Milvokiju, uz najmanje jedan blow out. Ne pitajte me zasto. Sunsi su bolji od ovakvog Denvera, ali posle Aytona nemaju nikoga da bace na Jokica. Videli smo sta to znaci, mada Sunsi jesu prilicno ozbiljniji defanzivni tim od Portlanda. Sixers - Atlanta zavisi od Embiida. Secam se kako je Roy pred kraj karijere uspevao jednom u sedam do deset dana da lici na sebe, ostatak je bila agonija. Embiidova kolena srecom jos uvek nisu u tom stanju, ali su naceta i nije nemoguce da je Doc bacio njegovu najzdraviju utakmicu u ovoj seriji na 40 minuta Greena na Youngu. Evo ga, 18 sekundi!
Djolle Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 10 hours ago, J.R. Cash said: Zasto dziberisanje? Covek trosi vreme a ne nacinje sat za napad. Pitanje je zasto protivnik ne pridje i natera ga da uzme loptu. Pomoglo bi i da nije izgubio loptu 5 sekundi nakon sto ju je uzeo sa poda.
goofs Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Glede Embida, sinoc mi nije delovalo kao da ima problema sa kolenom, do par minuta pre kraja kad je ono doskocio na povredjenu nogu, nakon toga malo sepao i pravio neke grimase. Izdrzao je utakmicu do poslednje sekunde, ali definitivno nije tu sve ok. Atalanta ako je pametna mogla bi da iskoristi to i da vrti pik oko Kapele do besvesti. Btw, onaj hail-mary pas Dzindzera je bio njegov za preseci, ali nije se pazilo na casu kad se ucio zonski presing.
Milošica Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Pokuševski: Ko je ostavio najjači utisak od rivala i NBA zvezda? „Lebron sigurno, čak se dobro sećam i te utakmice protiv njega, i ovaj dres na klupi je nošen na tom meču. Bukvalno je svaki napad koji smo prozvali znao unapred, šta se dešava, šta se radi. To kako on igra, to je drugi nivo. A kako se priprema za utakmicu, to je fascinantno. Petnaest godina je ol star igrač, za svaku utakmicu priprema se maksimalno.“ Edited June 7, 2021 by Milošica
bags Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 (edited) Ne izgleda meni to bas tako kad gledam Lebrona, ali je mozda to drugacije na terenu. Edited June 7, 2021 by bags
Joe D Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Lebron je lik koji je u stanju da izanalizira bez gledanja snimka svaki posed utakmice koju je igrao.
goofs Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Da, bila je ona prica od pre par godina da je suparnickom igracu rekao gde je ovaj pogresio u kretnji svog napada, jer se pogubio valjda. Cita lik sve.
Recommended Posts