pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 bogdan pokazao muda po obicaju atlanta ovo nikako nije smela dopustiti, ali paradoksalno ovakva pobeda bi im mogla dati krila i mnogo sta poucno mogu izvuci iz svega ovog bice ovo luda serija
garmonbozia Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 1 minute ago, pbg12345 said: bogdan pokazao muda po obicaju atlanta ovo nikako nije smela dopustiti, ali paradoksalno ovakva pobeda bi im mogla dati krila i mnogo sta poucno mogu izvuci iz svega ovog bice ovo luda serija Barem će da se spreme za ovaj pressing valjda sledeći put. Ajmo Dalas 1
goofs Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Malo da odmorim pa krece Luka. Zivimo u pogresnoj vremenskoj zoni, ljudi.
pbg12345 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) 6 minutes ago, goofs said: Malo da odmorim pa krece Luka. Zivimo u pogresnoj vremenskoj zoni, ljudi. veceras u pravoj urnebesno kosarkasko vece mnogo mi drago zbog bobana i minuta koje dobija meni godinama nije jasno da ga ne koriste vise mnogo on olaksava posao luki, jer ovi moraju udvajati odbrana jbg, jeste problem, ali se uvek moze za toliko istrpeti u odnosu na prednost u napadu Edited June 6, 2021 by pbg12345
precog Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 koja je rupa letonac, koleginica je die hard navijac knicksa i dalje slavi dallas sto im je uzeo babu.
kralj Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Odbrana sa Bobijem se bukvalno svodi na religiozni vapaj da ovi promašuju sam u sali šuteve. Istina, lepo im ide lopta u napadima u kojima odluče da se dodaju
garmonbozia Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 6 minutes ago, pbg12345 said: veceras u pravoj urnebesno kosarkasko vece mnogo mi drago zbog bobana i minuta koje dobija meni godinama nije jasno da ga ne koriste vise mnogo on olaksava posao luki, jer ovi moraju udvajati odbrana jbg, jeste problem, ali se uvek moze za toliko istrpeti u odnosu na prednost u napadu Previše moraju da ga kriju u odbrani tj moraju da igraju zonu i onda bude previše otvorenih šuteva za kliperse Slažem se da treba da ga koriste, ali je to uglavnom kratkoročno rešenje 1
Recommended Posts