Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

aha, skontah u medjuvremenu ko je covek

mene smara kad je sam

to od juce sam slusao danas i meni je leglo, zapravo ta kombinacija sa ovim drugim likom krehom mi je najzanimljivija od njih

ne znam jel taj gira radio one  tekstualne predikcije i ocene igraca pred sezonu prethodnih godina, to mi je bilo odlicno

On je radio.

5 minutes ago, 1n54jd3r said:

ESPN i nacionalni mediji se nasiroko bave Lilardom, njegovim partijama i da li napusta Portland, a Jokica pomenu u jednoj recenici...govna ostaju govna

Na drugoj strani, kapa dole za Zach Lowe

ima mozda i do toga sto je lilard za ovu sezonu zavrsio, a o jokicu ce jos itekako biti prilike da se prica kroz PO, odigrace jos najmanje jednu seriju

a i jest zanimljiva tema, covek je lud, ocigledno ovo sa ovakvim portlandom ne ide i poslednji je voz da upadne u ekipu sposobnu da se boti za titulu

dal u samom portlandu ili negde drugde, svakako ce tek biti price oko toga

rano mu je još da ide, nek proba prvo 1 sezonu s trenerom koji nije stotts i da vidi šta mogu da dobiju u zamenu za si džeja

Sta bih dao da ESPN pise o Jokicu, a da je Portland prosao.

mogu da zamislim koliko se jokic potresa sto mediji ne pisu o njemu

28 minutes ago, Calavera said:

da vidi šta mogu da dobiju u zamenu za si džeja

Ne mogu nista. To je prokletstvo CJ-ovog maxa.

u jbt al se edin nagojio

jej ispali fejkersi, sad mogu komotno i klipani.. :fantom:

1 hour ago, pbg12345 said:

meni su oni odlicni

ne znam jel ovde il na ex b92 se skoro povela prica kako smaraju, kako zapravo edin ne prati kosarku jer je zauzet komentatorskim poslom, nesto u tom smislu

bas mi prijaju, moguce da je zato sto smo slicna generacija, a vidi se da su se nagledali kosarke, sto aktuelne, sto u ranijem periodu, edin je prepun nekih trivija, ono sa milojkom sto sam kacio mi je genijalno

sad koji je to nivo strucnosti, ne znam jbg, ali nekako mi to i nije sustina, volim cuti misljenje drugih ljudi koji prate u neformalnom razgovoru, kao npr ovde na forumu

Mislim da niko ovde nije nipodastavao Edina. Da stvarno ne prati basket izvalilo bi se jako brzo u prenosima i ovakvim gostovanjima, a meni uopste ne zvuci tako, naprotiv.

Za Milosa Jovanovica sam cuo na ovom forumu, par ljudi ga je tada nazvalo nasim najboljim kosarkaskim novinarom, podkast mu je odlican i vidi se da gleda puno kosarke.

Sto se tice strucnosti, cenim da nije to puno vise od PPP strucnosti recimo, i to je sasvim ok, ni ne treba vise od toga. Ako hoces strucnije analize slusaj Dzikica u BlokPoBlok podkastu, ali ti delovi nisu preterano zanimljivi.

ma ne, upravo sam u suprotnom smislu pomenuo strucnost

i ne trazim je, verovatno je ne bih (makar ne u punom obimu) ni razumeo :D

nisu pretenciozni ili ih ja makar ne dozivljavam i to mi je do jaja

a upuceni definitivno jesu

49 minutes ago, J.R. Cash said:

Ne mogu nista. To je prokletstvo CJ-ovog maxa.

nećeš dobiti superstara za njega, ali može se zameniti za igrača sličnog kalibra. ja bih se raspitao za tobiasa harrisa ako fila opet pukne u plejofu.

Tobi ili Middleton su bile jedine opcije, ali ne vidim da se situacija razvila tako.

Denver i Sunsi su igrali tri utakmice ove sezone koje su zavrsene prosecnom razlikom od 5 poena, uz ukupno tri odigrana produzetka. 2:1 za Denver, ima da prsti na sve strane.

Luka rikno,Boban se iznevirao,sudije divljaju ne isplati se ovo gledati  

Guest
This topic is now closed to further replies.